Toronto Newcomers
-
Нет. Там точно был процент от стоимости. Номера они сами регистрировали Без согласия услуг не накидают
-
Вот этот момент я и хотела уточнить. В сервис Онтарио наверное нужно платить налог при регистрации авто. Да и дилер мог доп услуг накидать в инвойс
-
Да. Но я не помню что там было по налогам. Наверное накидывали. Надо инвойс искать 🤣 вроде выходила машина дороже чем указано на авто трейдере
-
Вы у дилера покупали ?
-
Хз. Я платила ту сумму, которую указали в инвойсе просто
-
13% от стоимости авто
-
Какой налог?
-
Здається кімната в центрі Торонто , тимчасово на 1-2 місяці. Все є для життя . 1200cad в місяць. (звертатися Viber,Telegram +380504723837)
-
Добрый вечер. Подскажите пожалуйста чем отличается покупка авто у частного лица и у дилера. Правда ли что, если покупать у дилера, то при регистрации авто налог платит дилер, а если у частника покупать, то Покупатель ?
-
Condor
-
Так, але мала один телефон
-
Ви теж саме запаковані у зареєстрованому багажі везли ? А яка авіалінія була?
-
Я везла у багажі, але майте при собі чеки
-
А який у вас досвід був ?
-
Подзвоніть зранку до вашої авіалінії та запитайте, аби бути на 100% впевненим, бо я кажу зі свого досвіду)
-
В багаж тоді можна 2 запаковані положити без проблем?
-
да. никто такси уже не пользуется
-
У багажі можна, в ручній кладі краще вже розпаковані везти
-
Якщо ви попередньо забронюєте візит - можна віддати на вклейку , почекати та приїхати забрати
-
Хто в курсі чи можна з Канади привезти з собою у подарунок 2 телефони у зареєстрованому багажі або у ручній кладі якщо є ще 2 своїх приватних якими користуюсь?
29 Jan 2023, 10:47
13458/116669
about 2 hours ago