Toronto Newcomers
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста ,волонтёры в Ричмонд Хил ..может кто может помочь с жильём,очень срочно нужно пожалуйста!!!!
-
Я розумію, але планові візити для малюка нам потрібні все ж. Хоча б щеплення зробити, дізнатися вагу зріст..
-
Чи замовляв хтось PhoneBox сім картку? Можливо порекомендуєте найвигідніший варіант?
-
Якщо дадуть письмове підтвердження із адресою, то цього має бути достатньо.
-
Можно від готелю , в якому поселить червоний хрест?
-
Взагалі-то, адреса має бути, бо вас за нею реєструють і саме адреса дає вам право як резиденту (хоч і тимчасовому) отримати мед.страховку (OHIP). Є різні варіанти, як можна підтвердити адресу. Можете навіть із друзями, в яких зупинилися, прийти - і вони можуть підтвердити, що ви живете у них (будуть вашими гаранторами у цьому питанні).
-
Якщо ти тільки прилетів і ще маєш житла , можно зробити ohip?
-
Всім привіт Я тату майстер з України. Запрошую бажаючих Хто давно мріяв зробити тату? Студія знаходиться в Торонто Моя інста instagram.com/100evatattoo?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
В эл.виде достаточно
-
www.facebook.com/marketplace/item/1040929153247158/
-
Друзья! Хелп!!! 🙏 Нужно настроить вторую симку в айфоне! Не догоняю, как между ними переключаться! В андроиде все было просто, а тут…
-
Подскажите, когда делаешь Ohip, достаточно электронного бланка договора на аренду, где адрес указан, или надо именно бумажный показать?
-
Ви зараз в готелі?
-
Не звонил еще, но есть чувство, что продлят снова на 3 дня
-
А третій раз не дзвонили? Вони вам дали 6 днів?
-
Всім привіт Хто проходив медогляд в Варшаві, за скільки часу до відльоту його необхідно проходити ? Підскажіть , будь ласка
-
Второй раз продлили отель еще на 3 дня
-
І дзвонили на другий день і вони дали житло на 1 день , а потім ви ще раз дзвонили?
-
В JIAS я писал еще будучи не в Канаде В красный крест я звонил на второй день отеля, и на третий тоже
-
Ви писали після того як закінчились дні проживання від червоного хреста?
29 Jan 2023, 10:47
16462/115914
13 minutes ago