Toronto Newcomers
-
А по другому никак не войти? Я, как никак, гражданин Украины
-
зрозуміло, ну якщо ви не проголосуєте то нічого. Там треба 38 голосів,і є 38 днів для цього. Думаю точно набереться
-
Нет, я уехала с Украины сразу как Крым отжали, сразу поняла что беда только начинается и надо валить
-
не маєте жодної української банківської картки?
-
Какой?Банк аккаунт? У меня нет
-
через банк можете зайти
-
Как зарегаться то там? Чёт меня не пускает, я бы хоть сто раз голос отдала, чтобы все уехали
-
Спасибо. Мы между Parkdale и Liberty village...Но я уже поняла что ближайший офис где все таки это делают далековато от нас :(
-
Все спят)
-
Добрый вечер! Есть ли тут кто-то, кто делает наращивание ногтей в даутауне?
-
подпишите будьте вы людьми
-
Всього 38 підписів залишилось)
-
petition.president.gov.ua/petition/158664
-
Все правильно сказали. Перед тем как сесть за комп попросите включить русский. И не доставайте телефон - сразу пересдача.
-
оголошення для МАТУСЬ в Торонто пропоную послуги #няні на парт-тайм та фул-тайм пт, сб, нд. маю досвід роботи 2 роки можу взяти дитину до року за деталями пишіть в особисті 😌
-
Супер . Благодарю
-
Нет, нельзя с гаджетами. Но вы можете выбрать тест на русском языке.
-
Подскажите плиз, может вопрос покажется глупым но, тесты на английском сдаем, можно использовать переводчик?))))
-
Всем привет. Ищу с кем разделить аренду в даунтаун торонто с ноября. Я работаю, мой бюджет до 1.5к. Квартиру я еще не нашел так что будем либо вместе искать либо если вы себе облегчить аренду хотите то пишите в личку.
-
💵РЕЗЮМЕ ДЛЯ КАНАДИ💵 Канадське якісне резюме дещо відрізняється від українських стандартів. У файлі нижче є приклад ПРАВИЛЬНО складеного резюме. Тож почнемо з найпоширеніших помилок. ❗️ЩО НЕ ПОТРІБНО ДОДАВАТИ ДО СВОГО РЕЗЮМЕ: 1️⃣Фотографію. Якщо у вас не спецефічна професія на кшталт актора чи моделі, то НЕ потрібно прикріплювати своє фото, бо це вважається моветоном у Канаді. 2️⃣Непотрібну особисту інформацію. Наприклад: сімейний стан, дата народження чи вік, наявність дітей тощо. 3️⃣Свій номер телефону, який використовується лише у месенджерах. Роботодавцям зручніше спілкуватися поштою або за особистим номером телефону. 4️⃣Не пишіть реченнями. Бажано використовувати маркований список. 5️⃣Не вказуйте зарплату, за яку ви хотіли б працювати. ❗️ЩО ОБОВ'ЯЗКОВО ВКАЗАТИ У РЕЗЮМЕ: 1️⃣Пошту, номер телефону, ім'я та прізвище 2️⃣Досвід праці. Вказуйте назву компанії, місто та країну, ключові обов'язки, терміни роботи у форматі місяць/рік (з якої дати за якою ви працювали). Наприкінці напишіть, що референси доступні за запитом (пост про референси з шаблоном t.me/ukrainiansincanadaa/43 ) 3️⃣Освіта. Вкажіть вищу освіту та курси. Пишіть назву закладу, спеціальність, дати навчання у форматі місяць/рік. Також пишіть про закінчення школи. 4️⃣Основні навички. ❣️Раджу уважно читати опис вакансії та адаптувати резюме під кожну. Вказуйте навички, які потрібні саме на цій роботі. Також є волонтерська організація, яка може перевірити ваше резюме на помилки, надішле вам необхідні зміни та свої пропозиції щодо вашого резюме. Перевіряють резюме, написане АНГЛІЙСЬКОЮ! Надіслати резюме можна на пошту [email protected] 🇨🇦Ще кілька порад, приклади навичок, про адаптування резюме можна знайти в чаті: t.me/ukrainiansincanada_chat 🇨🇦
29 Jan 2023, 10:47
16866/116850
about 4 hours ago