Toronto Newcomers
-
Ми все частіше чуємо питання стосовно тимчасового житла для новоприбулих та організації «Червоний хрест» в м. Калгарі. По-перше, червоний хрест не допомагає з житлом та працює трішки по-іншому ніж ви звикли у Европі. По-друге, в м.Калгарі є місцева программа для новоприбулих з CUAET, вона фінансується урядом, і є декілька організаций, котрі взмозі рекомендувати новоприбулих на допомогу з житлом. Одна з цих організаций - CCIS. Вони знаходяться в аеропорту м.Калгарі, та сьогодні ми поспілкувались як працює тимчасове безкоштовне житло для новоприбулих українців в м.Калгарі. Лайк, шейр, репост, подписка 👍 💙💛 www.youtube.com/watch?v=1bnVhOFy1wQ
-
Всем советую посетить, было очень классно!
-
maps.app.goo.gl/7c5Sxbzugb4UhgJt9?g_st=it
-
У БС есть отдельный стрим для айти, про дожди — ну такое, вкусовщина
-
видео про Британскую Колумбию, в Онтарио насколько знаю никто не возвращает
-
Чомусь за клімат чув що гірше( для мене ). Типу трішки тепліше в середньому але дощових днів на порядок більше ( це також відлякує ). Ціна нерухомості для мене грає не останню роль. В Канаді і так космічні ціни( суджу не живши там і не маючи місцевої зп) але виглядає так що житло можуть собі дозволити якісь "надлюди" 😞
-
А если проходил не в Канаде?
-
Добрий вечір. Чи вдалось комусь повернути гроші за медичний огляд?
-
а, ну это субьективно, каждому своё... в плане природы и климата там интереснее, хуже по ценам на недвижимость 🙂
-
А можна детальніше, будь ласка, про повторення помилок?) Мені щось саме місто не дуже заходить ( ванкувер). Звісно лише по відгукам, сам ще не був.
-
Супер, отже все вірно зрозумів. Тір 0-5. Спасибі
-
Спасибо ! Жену тебе богатую желаю
-
Тоді все вірно. В новому ноку немає літер, 0 - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 (TEER)
-
я не знаю сколько их всего там, 200 или 500 )) но да на реальном экзамене будут такие же вопросы что и в тестах для тренировки он несложный, сдают все, 3-4 дня поклацаете тесты и все будет хорошо
-
Уже полегче :) а эти 40 вопросов будут из тех двухсот ?
-
на экзамене 40 случайных вопросов, 20 теория, 20 знаки и тд) вбейте ontario g1 в гугл. есть приложения на телефон, есть сайты с тестами
-
не повторяйте наши ошибки, и едьте в Ванкувер ) вы айти судя по скриншоту, а там есть BC PNP Tech
-
Там вопросов 200 штук они будут на экзамене ?
-
Ну щось я зовсім не бачу тих літер
-
Саме так і зробив.. 🤔
29 Jan 2023, 10:47
1695/116988
about a minute ago