Toronto Newcomers
-
Ребят а кто сдавал на G2 , какие там тесты?
-
Immigration Medical Doctors in the Greater Toronto Area Immigration medical centre approved by Immigration, Refugees and Citizenship Canada (IRCC). Low prices. Best reviewed Panel Physician clinic in Canada. www.panelphysician.ca
-
это не паника, а способ решения впроса)
-
И Румыния у ворохты) знаем)) думаю пока не докатились до такой паники. Я предлагала в первый день выехать)
-
на amazon'і все, клауд
-
це мені в команду, тому так - держу як можу )
-
ну що ви так, я ці ваканцсії кидаю на 2-3 дні раніше публікації, пока арава індусів на них не злетиться, це я вважаю ще й яка підтримка )
-
сорі не можемо, вже є такі, зі студентів тутешніх коледжів
-
Є вакансія IT Business Analyst (TSA), шукаємо мідла (вилка 80-90к). Теоретично можемо розглянути Strong Джуна. Ну і звичайно з радістю візьмемо синьйора (ЗП буде вищим). 4 дні на тиждень, необмежена відпустка, бенефіти на всю родину, макбуки монітори столи з доставкою додому, повний ремоут. Офіц оформлення канадське (компанії вже 18 років), це відомий мобільний додаток оч популярний тут у Канаді. Обов'язково бути в Канаді і мати на руках ворк перміт, "офшорних" кандидатів не дивимося, на жаль.
-
Я то ознакомлена с программой ,потому и задаю такие вопросы, так как ворк Пермит по прилёту дают .значит вылететь надо до марта. это у вас проблемы с пониманием )
-
Я не просила советы. Я задала вопрос. И где совет в вашем предложении? "В смысле ему не дадут ворк пермит? Ему не дадут ворк пермит,если он не поставит галочку в пункте Хочу работать в Канаде. Вы полностью ознакомлены с программой? Программа подразумевает именно то,чтоб украинцы имели возможность работать в Канаде 3 года. Пермит он получит до 31/03/23. Если продлят программу то и после."