Toronto Newcomers
-
Привет народ! Правда что с 1 октября отменяют все ограничения связанные с к 19 ?
-
Доброе утро . Кто -то отправлял посылку с Канады в Украину ?
-
Здравствуйте Вы не знаете, с ребенком арендовать нужно two bedroom?
-
immigrationmedicalcentre.ca/ukrainians-medical-exam-services-fees/
-
Однозначно з бугалтером,бо сама я точно добре це не зроблю😅
-
Так-так, це точно треба. І думаю, для першого разу вигідніше консультувалось з бухгалтером у будь-якому випадку. Тут багато місцевих нюансів
-
Прибуток не 0,але отримую на руки,на банківські картки/іноземні рахунки не більше 10.000 на рік матиму
-
міркую, в любому випадку потрібно робити податковий звіт
-
Якщо там 0, а не прибуток із іноземної контори 😄
-
десь в лютому, в куісі будуть волонтерити бухгалтери. думаю що з нулями вони вам зроблять безкоштовно👍
-
Я сама ще своїми не займалась, тому мало що по факту зможу порадити. Якщо хтось має контакти хороших бухгалтерів - діліться, нетворкінг наше все 😌 не треба сьогодні, знадобиться завтра
-
Прибуток може надходити з закордонного рахунку / компанії, і в Канаді без поданої декларації будеш виглядати безробітнім
-
Дууууже вам вдячна за допомогу,почитаю:)
-
Буду тепер знати і шукати)вам дякую)
-
Ще ось це знайшла - canada-ukraine.notion.site/7de30459a6824ac2b5c896863ae99cd5
-
в любову випадку( навіть з 0), податкові звіт за 2022 здають до 1 травня 2023 року.
-
так я вам дала напрпвление про налоговое резиденство и про 0 в декларации. можете сами делать, можете воспользоваться услугами профессионалов. я не accountant вы поделитесь, как жить в канаде и не работать. где деньги брать
-
Дякую:)
-
Так я ж тому і запитую,бо думала що ви знаєте ,так як навіть не знала що це робиться через бугалтерів)
-
Ви стаєте податковим резидентом через деякий час постійного перебування в країні (в Канаді не пам’ятаю точно скільки, на жаль)
29 Jan 2023, 10:47
17446/117055
5 minutes ago