Toronto Newcomers
-
Я сама ще своїми не займалась, тому мало що по факту зможу порадити. Якщо хтось має контакти хороших бухгалтерів - діліться, нетворкінг наше все 😌 не треба сьогодні, знадобиться завтра
-
Прибуток може надходити з закордонного рахунку / компанії, і в Канаді без поданої декларації будеш виглядати безробітнім
-
Дууууже вам вдячна за допомогу,почитаю:)
-
Буду тепер знати і шукати)вам дякую)
-
Ще ось це знайшла - canada-ukraine.notion.site/7de30459a6824ac2b5c896863ae99cd5
-
в любову випадку( навіть з 0), податкові звіт за 2022 здають до 1 травня 2023 року.
-
так я вам дала напрпвление про налоговое резиденство и про 0 в декларации. можете сами делать, можете воспользоваться услугами профессионалов. я не accountant вы поделитесь, как жить в канаде и не работать. где деньги брать
-
Дякую:)
-
Так я ж тому і запитую,бо думала що ви знаєте ,так як навіть не знала що це робиться через бугалтерів)
-
Ви стаєте податковим резидентом через деякий час постійного перебування в країні (в Канаді не пам’ятаю точно скільки, на жаль)
-
and google )
-
к вашим услугам бкхгалтеры и финансовые консультанты
-
Думаю що так,якщо є ворк перміт А не підкажете яким чином,де і куди,коли це потрібно робити? Бо я кругленький нуль у цьому😅🤦♀️
-
если вы налоговый резидент, то да
-
Я маю робити звітність в будь-якому випадку,навіть якщо не працюю?
-
тогда доход за год 0
-
А якщо ніде офіційно не влаштована і не планую,як тоді з податками?
-
Роблять в кого ворк перміт, сину 14 і нам дали ворк перміт, то sin нам без проблем зробили.
-
Добрый вечер. Мы ходили по улицам, много рентовок, много объявлений на домах. Но это мисисагуа
-
Для вновь прибывших: есть ппроездной на автобус Presto на октябрь. Отдам со скидкой
29 Jan 2023, 10:47
17456/117409
less than a minute ago