Toronto Newcomers
-
Добрый день, занимался ли кто-то вопросом продажи авто/недвижимости? Находясь в Торонто. Интересует как происходит процедура..
-
это для тех кому как и мне сразу интересны цены))
-
Дякую
-
Я вообще не видела того списка, позвонили в русскоязычную и записались туда
-
Тобто, зручна для вас і була в тому списку, так?
-
Мы записались в удобную нам
-
Через будь-який волк-ін? Бо я читала інформацію на сайті за посиланням. Там вони пропонували тілька кілька клінік. Від мене далеко. Тому я і не пішла. А так дуже би хотіла пройти цей скрінінг через родинні хвороби. Може, я щось не так прочитала і зрозуміла?
-
Я еще не ходила. Но пойду. Обязательно. Хотя я когда сюда направляясь по максимум проверила всё. Тут у моей бабули по женски онко было, победила. А сейчас у моей тёти идёт борьба за жизнь.
-
Нет берут анализ на онко рака шейки матки и все
-
Привіт! Ми завжди тільки на перехресті Блур і Янг, протестуємо проти війни в Україні. Розказуємо людям про війну, нагадуємо, що вона триває і дуже потребує допомоги. Закликаємо донатити на ЗСУ, а саме (найчастіше) у фонд United24. Це єдине та найпростіше, що ми можемо зробити для цього з-за кордону. (Гадаю, що цей фонд - найкраще, що ми можемо порадити для іноземців, оскільки вони не знають загалом куди донатити (часто це якісь фонди типу червоного хреста, лікарі без кордонів і т д.). Особисто я і багато моїх друзів закривають локальні збори, я думаю це важливіше.) Запрошуємо всіх з нами протестувати хоча б годину - дві - три. Флагувати на перехресті і розмовляти з усіма бажаючими по темі війни у нас вдома. Вівторок, середа і четвер в будь-який час з 13 до 19. instagram.com/saveukraine.toronto?igshid=MDE2OWE1N2Q Також всю інформацію може надати @elenaki4a Дякую! 🇺🇦