Toronto Newcomers
-
Молодці. Залиште її для покупок в інтернеті та в незнайомих та маленьких магазинчиках.👍
-
500 Відкривали як запасну, набивати потрошку кредитну історію на дрібних місячних платежах
-
На яку суму кредитка?
-
Що за банк?
-
Але так, якщо ці гроші потрібні критично,зараз і в повному обсязі - не варіант
-
Я подзвонила на гарячу лінію , попросила розблокувати. Вони сказали, що всю суму не зможуть одразу, але зможуть частину для початку . і таки розморозили. Правда, 150 баксів, але все-таки тиждень пройшов )
-
Нажаль Ви заморозили свої гроші,розблокує тільки при відмові від кредитки, тобто закриття її, або через рік.
-
Ми поклали. Нічого страшного. Банк згодом потроху розблоковує ці гроші - коли починається рух на рахунку
-
Це нормальна практика - секьюр кредитка для ньюкамерів. Чому банк має ризикувати своїми грошима, він вас не знає взагалі.
-
Спасибо, так и сделаем наверное
-
среднее 2 недели
-
Привіт,всім! Може хтось має бажання зустріттся погуляти я тут ще поки нікого незню .
-
Дайте адрес знакомых
-
Да я просто думаю, что оформлю завтра, например, а потом перееду через 2 недели на постоянное место, а карту пришлют на эрбнб адрес и хз как ее добывать, если хозяин тут редко бывает
-
Хтось зараз подавався на допомогу?у вас також вибиває помилку??що робити з цим??
-
Это не важно, когда получили номер ohip, он уже действует. Карточка просто украшение.
-
Подскажите, долго карточка охип идёт по адресу?
-
Вот тут делал
-
OHIP (416) 314-5518 maps.app.goo.gl/KS8ycc8h7QHVy6f97
-
Минутку, тут было
29 Jan 2023, 10:47
18368/115862
about an hour ago