Toronto Newcomers
-
цікаво, Дмитро…. чесно кажучи, важко повірити. Тоді треба ходити від бранчу у бранчу… від одного банку до іншого… :)
-
Торонто?
-
точно также беру из личного опыта, я , мать и жена. У всех 0 income, все получили кредитки с одинаковыми условиями, живём в даунтауне, адреса банков и имена сотрудников есть на визитных карточках.
-
при чому, в мене інкам вище середньої
-
я беру то з власного досвіду (Торонто). В мене інкам є, в дружині - немає. Питання було вивчено у декількох банках (спілкувався якраз українською в банках та консультувався з канадцями англійською). А в групах писати можуть дуже багато чого…
-
ну почему же? очень много раз в группе обсуждалось, что новоприбывшим без всякого дохода давали кредитные карты. у самого CIBC на 1000$, RBC на 2000$, в TD получил отказ, сказали только с секьюр депозитом
-
будь який банк Канади то робить. У них у всіх однакові вимоги щодо цього. Якщо ніякого income у вас не має - кредитки не буде (тільки дебід).
-
Celpip кто-то сдавал уже на всякий случай?
-
Я в укр. Будучність открыл. Очень быстро и на родном языке всё рассказали. Кредитку в течение 2 недель обещали
-
Можно всех на один счёт оформлять. 100%.
-
Ясно,дякую)
-
Ой, цього не підкажу, бо не знаю
-
Та то в них там взагалі не зрозуміло,а скажіть будь ласка а ви не знаєте коли подавати на допомогу 3000 то можна всіх оформляти на чоловіка банк рахунок ,чи дорослі мають мати окремий рахунок??!!
-
Моя подруга зробила апойтмент до TD, щоб зробити кредитку, прийшла, їй все оформили, а коли вона вдома сіла подивитися, що їй дали, то виявилось, що це дебітова карта 😂 Не знаю чи це вона так протупила і була неуважна, чи це вони шось наплутали
-
Щиро дякую бо мій чоловік пішов в TD банк не дали кредит карту,сказали шось треба 500 дол на рахунок поставити!!!!
-
В мене додаток
-
Я відкривала в CIBC, поки що задоволена. Кредитку зробила також там, дали 1000 долларів кредитного ліміту. Але в них іноді є якісь трабли в онлайн банкінгу, хоча можливо це я така везуча 😂
-
Народ привіт,скажіть в якому банку краще відкрити рахунок і де діють кредит карту новачкам??!!!!
-
Норм так 🤣
-
Без повторной заявки.
29 Jan 2023, 10:47
18390/115933
about 2 hours ago