Toronto Newcomers
-
напишите тут и подскажите всем читающим этот канал 😁
-
Адмін одобрила :) Дівчата всім привіт!) 🤍🇺🇦 Я майстер БРОВІСТ) Запрошую всіх бажаючих на такі процедури як : ⁃ Моделювання та фарбування брів ⁃ Ламінування брів ⁃ Ламінування вій ⁃ Фарбування вій ⁃ Ваксинг ⁃ Експрес мейкап (денний) instagram.com/i.n.browww?igshid=YmMyMTA2M2Y= 📍Етобіко
-
Ще в Україні, йому 64р. Підкажи, Через який ресурс потрібно бронювати візит на вклейку? Дякую
-
А батько де зараз, в Німеччині можна кажуть там швидко все
-
Друзі, порадьте потнаступному питанню: -Мій Батько отримав підтвердження на вклейку візи CUAET. Де наразі можна здати паспорт у яких країнах /містах. Можете скинути ресурс-посилання? Дуже вдячний
-
Подскажите, пожалуйста, для получения помощи 3 тыс. достаточно Дебетовой карты в CIBC ? Или нужно открыть кредитку?
-
Ещё один запрос. Верю в теорию 6 рукопожатий. Для тяжёло больного человека требуется медсестра в районе North York. Приходить и делать внутривенно уколы. Если знаете, кто сможет помочь за доп оплату. Напишите в личку. 🌷
-
Доброго дня, шановні! Підкажіть будь ласка таке питання: Чи обов'язково потрібно отримувати work permit в першому місті прибуття до Канади ( в нас Галіфакс) ,що кінцевий пункт Торонто. Квиток до Торонто,але з пересадкою в Галіфаксі. Чи є десь офіційна інформація щодо цього? Хтось вже дізнавався можливо, бо ніяк не можемо знайти на сайті інформацію про це,а до ircc неможливо додзвонитися,як завжди зайнято. Пошуком в групі теж користувалася,не змогла знайти. Дякую за допомогу.
-
Привет! Подскажите, где дешевле всего в Торонто можно получить нотариальные услуги? Я по программе CUAET. Нужно заверить копию паспорта.
-
Добрый день , ребята подскажите кто знает . Нам в аэропорту дали ( папочку) для украинцев где расписано большенство вопросов . Там есть графа о том что государство может оплатить садик для ребёнка дошкольного возраста . Пользовался ли кто то данной услугой уже ?