Toronto Newcomers
-
Привіт!) хто вже в Торонто... перше питання: хто б хотів зустрітись, поспілкуватись? друге питання: хто цікавиться IT і хоче піти зі мною на Hackathon? напишіть, якщо зацікавили пропозиції :)
-
То есть, если специально, то отсрочка на 5 лет...
-
головой об стену пусть бьются эти идиоты, ну если плохое настроение можно зайти в их группы и тролить хорошо) я как то в группе тролил в США орков) мне даже звонил один потом, ну извинялся потом правда)
-
Что прикол если бы хоть 20% отказалось, места в тюрьмах просто не хватило бы и не кого не посадили.. Но блин нет, все дружно едут, потому что боятся что посадят.
-
Там уже отреагировали мол да, отсрочку максимум на пол года получишь, но если сломал специально, то садишься на 5 лет 😂
-
На себя и свои сбережения. Аренда жилья, проезд, продукты - все очень дорого.
-
Мені теж не пощастило їх побачити в день,коли прилетіли.і час був 15.-16.00
-
Я готов им бесплатно ломать Но больно!
-
а тим часом в РФ
-
Там НБУ вносив зміни з 21 липня 2022. Плюс зверніть увагу, з якого рахунку змінаєте (із гривневого, валютного). Ось офіц.інфа від НБУ bank.gov.ua/ua/news/all/nbu-zafiksuvav-ofitsiyniy-kurs-grivni-do-dolara-ssha-na-novomu-rivni-ta-vjiv-nizku-dodatkovih-zahodiv-dlya-zbalansuvannya-valyutnogo-rinku-ta-pidtrimannya-stiykosti-ekonomiki-v-umovah-viyni
-
Нет. У меня снялась сумма перед получением машины за сутки
-
Це Ви плутаєте. Ви навели розрахунки гривневими картками 100 тис грн в місяць
-
чувак, речь про доллар, не про гривну
-
Поділіть 100 тис грн на курс НБУ долара і виходить 2700$ З яких пір точно не скажу, подивіться зміни НБУ останні коли почали діяти
-
пару месяцев уже как, гуглиться по первой ссылке
-
Такі ліміти НБУ були 3 місяці назад
-
Дякую, це я знаю. А тепер хочу зрозуміти скільки мені банкомат у Канаді фактично видасть коштів за 1 транзакцію і яка буде комісія. НБУ дозволяє 2700$ в день по 1 банку- банкомат Канади дасть 2700$ за раз?
-
Обмеження НБУ Зняття готівки за кордоном: із гривневих карток — до 12 500 грн на тиждень або 50 000 грн на місяць із валютних – до 100 000 грн на день
-
Пусть будет так Так а сколько сейчас в банкомате можно снять $ с $ укр Карты?
-
Жадины ... Спасибо
29 Jan 2023, 10:47
19265/115901
about 2 hours ago