Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Toronto Newcomers

Toronto Newcomers

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
117.4k Posts 6.0k Posters 142.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t736150571T Offline
    t736150571T Offline
    Andrii Maslak
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Друзі підкажіть будь ласка, таке питання, наразі летимо в Канаду, вдома продаємо авто, покупець готовий зарахувати кошти SWIFT на Канадський рахунок, чи потрібно щось вказувати у декларації чи при в’їзді , щоб не було подвійного оподаткування в Канаді ( тобто коли зарахують кошти, щоб не потрібно було сплачувати Канадський податок на дохід фізичних осіб)?
    1 Reply Last reply
    0
  • t122658653T Offline
    t122658653T Offline
    𝘶𝘈𝘳𝘵𝘦𝘮
    wrote on last edited by
    Развод. Только если у вас есть свой проверенный риэлтор
    1 Reply Last reply
    0
  • t846032679T Offline
    t846032679T Offline
    Ira Seledets
    wrote on last edited by
    Доброго дня усім! Хотіла б вашої поради. Я шукаю житло знаходячись ще в Украіні, та один з власників написав мені ось таке повідомлення The application form and security deposit as refundable fee of $300 and is to be paid directly to my lawyer e-transfer(Форма заявки та застава як плата, що підлягає поверненню, в розмірі 300 доларів США і повинна бути сплачена безпосередньо моєму адвокату електронним переказом) На вашу думку чи варто перераховувати гроші? Чи хто як орендував житло? Буду дуже вдячна за відповідь🥰
    1 Reply Last reply
    0
  • t511896318T Offline
    t511896318T Offline
    Valeriya🇺🇦
    wrote on last edited by
    Да уж, много тайн, много загадок))
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lex
    wrote on last edited by
    ну видать есть особенности, или были. Или спецом держат часть украинцев, чтобы не было разового наплыва. Так сказать выдают порциями. А то одно дело просто взрослые, а другое дело - с детьми :) Но это мои додумки :)
    1 Reply Last reply
    0
  • t511896318T Offline
    t511896318T Offline
    Valeriya🇺🇦
    wrote on last edited by
    Хотя это странно)) что их там проверять🤷🏻‍♀️ спасибо, что поделились)
    1 Reply Last reply
    0
  • t511896318T Offline
    t511896318T Offline
    Valeriya🇺🇦
    wrote on last edited by
    Я гадаю, що так, але ідея гарна - напевне наберу завтра, дякую👍🏻
    1 Reply Last reply
    0
  • t1369287194T Offline
    t1369287194T Offline
    SABO
    wrote on last edited by
    Ні в якому разі не хочу вас образити. Хотів тільки запитати : як знати що ви не наркоту передаєте таким чином?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lex
    wrote on last edited by
    это норм, у нас так же, нам уже вклеили, а ребенку нет. Я там у них спросил - типо чего так? Они сказали что дети проверку проходят по другому, поэтому просто тупо ждите.
    1 Reply Last reply
    0
  • t518541039T Offline
    t518541039T Offline
    Yana
    wrote on last edited by
    Доброго дня Підкажіть будь ласка може чиїсь родичі чи знайомі будуть летіти на наступному тижні або через кілька тижнів у Торонто з України. Хотіла запитати може вийде взяти упаковку ліків для дітей і ще дещо невеличке. Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    I A
    wrote on last edited by
    Для всех, кто ждет реквеста на детей! Ждал реквест на детей с 8 августа, несколько раз писал в кризис форму, но результата не было. Приняли решение, отдать паспорта в Дюссельдорф, без реквеста, с фото виз родителей. Паспорта занес лично в VFS 28.12, сегодня пришло сообщение: "Final decision - January 12, 2023: Your application was approved". Так что если долго ждете пробуйте или лично или по почте. В данный момент точно принимают в Дюссельдорфе, есть еще вариант с Веной и Берлином, но на сколько там сейчас принимают не знаю. В конверт положил: - паспорт - приглашение на вклейку (мама и папа) - фото виз (мама и папа) - Consent form, только 2 страница - сопроводительное письмо на английском. Если есть вопросы задавайте. Всем спасибо и удачи!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    I A
    wrote on last edited by
    несколько раз видела такие сообщения - родители вкладывали распечатку заявки ребенка и паспорт ребенка со своим паспортом, может, попробовать и вам?
    1 Reply Last reply
    0
  • t511896318T Offline
    t511896318T Offline
    Valeriya🇺🇦
    wrote on last edited by
    Вже форму відправила, щодо сина запитала. Мій термін закінчується на наступному тижні🤷🏻‍♀️ поїду відвозити паспорт, а що робити
    1 Reply Last reply
    0
  • t331328733T Offline
    t331328733T Offline
    Vitaliy
    wrote on last edited by
    в BMO год бесплатно, потом 17 долл в месяц, но вроооде как если на счету больше 4000 то денег не будут брать мне сравнивать не с чем, но в целом нормальный банк
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Peter
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Питання про окуляри для зору. Підкажіть будь ласка, яка вартість послуг офтальмолога в Торонто, та як швидко можна пройти перевірку зору і отримати рецепт для нових лінз ? Записатись можна в любий час? Чи інша там система ? І чи зроблять в оптиці лінзи, якщо принести їм зроблений раніше, в іншій країні рецепт ? Щиро дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • t845724641T Offline
    t845724641T Offline
    Taras
    wrote on last edited by
    Добрый день. Кто-нибуть проводил ресерч в каком банке выгоднее открыть счёт с точки зрения стоимости обслуживания и получения карты с максимальным кредитным лимитом. На данный момент обратил внимание на BMO, так как можно добавить всех членов семьи в группу, абонплата будет списываться как за 1 человека после 24 месяцев.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Тимофей
    wrote on last edited by
    Дякую!:)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Тимофей
    wrote on last edited by
    Всем привет. Могу ли я открыть банковский счёт и получить 3к помощь живя в отеле и указывая адрес отеля?
    1 Reply Last reply
    0
  • t511896318T Offline
    t511896318T Offline
    Valeriya🇺🇦
    wrote on last edited by
    За посиланням я , нижче мій син, я з телефона дивилась, повинно бути групова… але мені прийшов лист на вклейку візи, а йому ні…
    1 Reply Last reply
    0
  • t511896318T Offline
    t511896318T Offline
    Valeriya🇺🇦
    wrote on last edited by
    Как понять - групповая у меня заявка или нет? Я и мой ребёнок - 2 человека
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.