Toronto Newcomers
-
Доброго дня. Шукаємо з нареченим житло в Міссіссауга. Можливо, хтось шукає пару на підселення, або має телефони брокерів? Будемо дуже вдячні.
-
Пусть создаст анкету от себя, он укр и жена украинка, просто введет ваши данные и детей, а там, где вопрос летят ли они с мужем в канаду, ответить нет
-
Як правильно на нього оформити візу?
-
Дуже прошу підказати, можливо хтось знає: оформлювала візи по CUAET на себе та двох дітей ще в 1й день відкриття цієї програми. Питань було більше чим відповідей. На запитання в анкеті «чи приєднається чоловік», писала що «ні», бо тоді потрібно було встигнути здати біометрію протягом 30 днів. Зараз ситуація змінилася з приводу цих термінів та відкрився пункт у Львові. Ми вже в Канаді, чоловік в Україні, але хочемо оформити для нього теж візу по CUAET. Так от саме питання: я можу оформлювати зі свого акаунта як члена сім’Ї чи чоловік повинен створити новий акаунт?
-
Не треба мені все звалювати до купи. Я хочу насолодитися вашою інформацією про сервера у Женеві від британця. Викладайте
-
Так самозванці, які собі приписали винахід інтернету, як і рашисти Мрію, гугл бреше в 70%, читайте книжки
-
Шукаю офіс - менеджера у компанію GVA Lighting (www.gvalighting.com). Вимоги: - досвід роботи; - права водія G full; - English fluently/Ukrainian. Деталі за телефоном 416 788 43 48 або пишіть [email protected]