Toronto Newcomers
-
Можливо знову в аеропорт підходити?
-
Значить вам потрібно додзвонитись до їх служби підтримки. А от мені не знаю що робити...
-
У нас с позначкою cuaet и все равно выдаёт ошибку
-
У мене така ж ситуація- видає помилку. Мені щойно підказали що у мене у ворк перміт внизу сторіночки де написано Remarks нема надпису cuaet... Мені цікаво як у вас з цією позначкою? Може така сама ситуація? Якщо можна, то відпишіть. Дякую.
-
Всім привіт) чи є хтось хто планує на днях вилітати з України в Торонто ? Дуже потрібні ліки для шлунку, доставка буде оплачена Напишіть мені в приват будь ласка
-
Підкажіть будь ласка, дочці 16 років. З Канади в Україну летіла без проблем, без ніяких доручень. А от на кордоні Польща Україна офіцер пристально допитувала як це так вона сама та без нікого в 16р. І сказала що назад в Польщу можуть не впустити. Їй скоро летіти назад в Канаду через Варшаву. Хто знає які зараз закони перетину кордону для 16 літніх без супроводу батьків? Дякую
-
Всем привет. Что подскажите по этим тарифам? Если платить 50-70$ в мес, то и телефон взять :)
-
Они все +/- одинаковые. 20 гб интернета + безлим по Америке и Канаде - 55 долларов в месяц canada-ukraine.notion.site/
-
Привет! Подскажите хорошего сантехника с опытом работы
-
Ищу хорошего русскоговорящего парикмахера в ТОРОНТО Если у кого есть контакты,поделитесь!
-
2500 норм за будинок Ви праві щодо роботи і зарплатні ) вони є, вони дозволяють жити і будувати кар’єру далі, рости, адаптуватися - і то добре Завжди хочеться більше, це зрозуміло ))
-
Ви орендуєте саме будинок? Чи це просто вираз?) цікаво що по ціні на оренду будинку