Toronto Newcomers
-
Ого, вау, неймовірно, круто, супер, дивовижно, оригінально, надзвичайно (Скам, не ведіться на це)
-
Скажите мне пожалуйста)
-
У додатку вашого банку має бути цей показник Можу сказати,де він в банку Cibc
-
Ого, такий малий і стільки заробив Майн респектірен
-
Смотрю в CreditKarma и Borrowell Он сразу растет (или падает), смотря как пользоваться кредиткой и тд
-
Доброго вечора. Як перевірити свій кредит скор? Та скільки взагалі потрібно часу витратити, щоб він почав зростати.
-
Новости тоже читаю 😀
-
Согласен) Тест подушек намного интереснее новостей из Ирана
-
Это интересно 😀
-
Могу даже скинуть видео, как мы тестируем раскрытие подушки
-
Добрий день. У салон краси в East York/Toronto потрібні майстри. Гарні умови роботи. - Майстер нігтьового сервісу (нарощування, манікюр, педикюр, володіння новими техніками) Надсилайте приклади робіт та свою робочу сторінку в особисті повідомлення.
-
Дякую)
-
Мы ехали без детей, не знаю даже, что там написано
-
а якщо дитячий (де прописано, що протягом 90 днів пройти медогляд)
-
Теперь я знаю кто закладывал подушки в торпеду нашего корча 🤣🤣 Они там хоть реально были? А то мы не проверяли 🤣🤣🤣
-
Если не собираетесь работать там где указано в ремарках, то можете не заменять
-
Так ремонтирует же производитель 😀 если уже гарантия истекла, то выставляют на аукцион откуда машина едет в Украину и там в Одессе устанавливают обратно подушки 🤣
-
Привіт. Дуже вірю, що тут хтось дасть відповідь належну. Чи потрібно замінювати Work Permit після того, як пройшли медогляд? Якщо так - як і де це зробити? Дуже дякую, всім, хто відгукнеться
-
Не ужели целиком меняют кресло?
-
нет. всё что имеет прямое отношение к безопасности меняют на новое. не ремонтируют
29 Jan 2023, 10:47
19/117080
40 minutes ago