Доброго дня, шановні батьки!
Сьогодні я хочу представити вам свою професійну сторінку, через яку пропонуватиму заняття для розвитку мовлення вашої дитини.
www.instagram.com/magic.mindstudio?igsh=MWdtNHh2amh0Zndpdg==
У сучасному світі багато батьків стикаються з викликами, пов’язаними із затримкою мовленнєвого розвитку. Якщо ви хочете допомогти своїй дитині розговоритися, покращити її когнітивні функції або підвищити рівень емоційного інтелекту — ласкаво запрошую на наші заняття!
Трохи про мене:
• Я маю базову психологічну освіту (ступінь магістра психології) та додаткову психотерапевтичну підготовку.
• Мій досвід роботи дитячим практичним психологом — понад 8 років.
• Я працювала з різними групами дітей: у реабілітаційних центрах, дитячих будинках, школах-інтернатах, а також у центрах для ВПО.
• Маю досвід роботи з дітьми, які мають фізіологічні особливості та спеціальні потреби.
• Була практичним психологом у фаховому дитячому садочку, а також у державному садочку, де впровадила авторську програму підготовки дітей до школи.
• Протягом року працювала асистентом на кафедрі загальної та соціальної психології. Улюбленим напрямком моєї роботи була практична психологія: через різні техніки я передавала знання студентам і була куратором групи.
Наразі:
• Вже понад рік я працюю в одній із найкращих канадських мереж дошкільної освіти за програмою preschool education. Тут я здобула цінний досвід роботи з дітьми різних культур і вікових груп (від 6 місяців до 4 років).
• Окрім професійного досвіду, я вже два роки є мамою, тому добре розумію, як складно поєднувати батьківство з іншими аспектами життя.
Якщо ви шукаєте підтримку, бажаєте додатково розвивати свою дитину та довірити її надійним рукам, я буду рада вам допомогти.
Запис на заняття: через особисті повідомлення.
Локація: Етобіко, Торонто.