Toronto Newcomers
-
Dollorama
-
Ребята, посоветуйте где купить цифровой замок для школьного шкафчика
-
(416) 554-5559 Марк. Забирали доки метро Вон
-
Це залежить від місця де здавати. Але черга не дуже велика в цілому, я так розумію. Наприклад минулого тижня я здавав на права у Міссіссазі. У вівторок з ранку здав G1 а в середу записався вже на G full на п'ятницю на після обіду. Інструктор доречі мені казав що ще краще ретельніше вибирати де здавати практичний тест. Бо десь маршрути легші а десь важчі. Міссіссагуа до прикладу зараз вся перерита ремонтами дорожнім. Він казав взагалі десь возить здавати своїх учеників за 30 км від мене. Але там маршрут легкий. не знаю чи правда, якщо чесно. Так що успіху вам, у Вас все вийде!)
-
Чи є контакт такого перекладача?
-
Поняла, спасибо
-
+-месяц
-
Всем привет, кто летел LOT какую цель обозначать в цели визите ? Если виза туристическая а по Куает дадут разрешение на работу в аэропорту в Канаде?
-
Доброго дня, хто проходив карантин по приїзду, напишіть будь ласка в особисте повідомлення, є декілька запитань.
-
Подскажите сколько времени будете ждать практический тест ? Больная очередь ?
-
Я тиждень чекаю, вага 7 кг,вартість була 4300
-
Це з Канади в Польщу теж?
-
До конца сентября да , взрослым 15% детям 30 %
-
Чи дає зараз ЛОТ якісь скидки?
-
Ищем компанию по НРИ в Торонто, DnD или V:tM. Нас двое, будем рады знакомству. Ждём сообщений в лс 🦇
-
Не важливо. Можете їх взагалі на рахунок не класти - значення не має.
-
Задекларовані гроші мають термін за який потрібно їх покласти в банк на рахунок? Чи можна готівку зберігати ( так як курс зараз не вигідний)
-
www.ontario.ca/page/apply-emergency-assistance#section-0
-
Да, конечно.
-
из практики-в драйв центрах принимают переводы только от авторизованных ими переводчиков
29 Jan 2023, 10:47
20186/117035
about 7 hours ago