Toronto Newcomers
-
Думаю, настав час внести зміни в Правила чату, доповнивши наступним: 1) в Канаді на деревах не ростуть доларові купюри (ні американські, канадські). Щоб багато заробляти, треба бути крутим, щоб вас одразу взяли на хорошу посаду, або мати дуже круті рекомендації, або розпочати власний бізнес і стати успішним, або просто дуже багато працювати. І мати удачу, бо все вищезазначене, ще не гарантія успіху. 2) в аеропортах Канади немає черги із роботодавців. 3) Так, в США таки треба візу. Не розумію, чому, але періодично це питання з'являється.
-
В америке вообще нет транзитной зоны в том виде как в европейских аэропортах, нужна виза
-
Думала без зміни аеропорту можна. Дякую за відповідь.
-
вас на рейс не посадять без візи США Просте питання: а звідки взялася думка, що в США українцям можна без візи?
-
Спасибо)
-
Да Это не транзитная зона Вас развернут
-
Доброго часу доби) Термінове питання. Підскажіть будь ласка, хто летів з пересадкою в США, віза потрібна?
-
Вот например ттс
-
На них обычно есть обозначительные знаки
-
А как понять какой автобус какой компании принадлежат?
-
если в пределах одной компании (только ТТС), то снимает один раз и даётся 2 часа на бесплатные пересадки
-
Если меняете оператора автобусов (с ТТС на MiWay, например), то да, два раза снимает
-
Оно два раза будет сниматься?
-
Вы её в автобусе прикладываете к автомату, там всё интуитивно понятно, не ошибётесь
-
А если я пользую карту престо, то как показывать водителю?
-
В автобусах можна оплатити проїзд картка Presto,кредитною карткою,або я українською visa,готівкою 4$.квиток дійсний 2години. Можете по цьому квитку їздити на всіх автобусах Міссісага.прказувати квиток водію при вході,там вказаний час.
-
Можно волонтером делать добрые дела
-
Через 11 днів я отримала
-
Залежно, що вважати нормальним балом. я задоволений. Для роботи, EE підходить
-
да, нормальный это минимальный проходной
29 Jan 2023, 10:47
2035/116825
10 minutes ago