Toronto Newcomers
-
О как. Не думал что там могут быть проблемы
-
Сибс
-
З приїздом. В якому банку відкривав?
-
Ну, кредитку я в первый день оформил. Точнее её подтвердили на 1500 и сказали что через 5-7 рабочих дней можно будет забрать
-
Доброго вечора. Подружня пара шукає квартиру в Торонто. Цікавить одна спальня. Без шкідливих звичок, дітей та тварин. З 1 листопада на тривалий термін.
-
Я так понимаю кто прилетел на этой неделе у всех проблемы И у меня в том числе. Говорят пробуйте через неделю.
-
Что-то много в последнее время сообщений об ошибке с подачей на 3к
-
Кто уже подавался на фин помощь в Канаде? При заполнении информации выдаёт ошибку Unique client identifier: (required) Error 1: The Information provided does not match our records, your application is not eligible and has not been submitted. Please refer to your IMM1442 and review the information you provided to ensure that it is accurate. Once verified please go back, update the information and resubmit your application with corrected information. If you feel the information you provided is accurate, please contact IRCC at 613-321-4243, Hours of operations 6:30 to 19:00PM EST Перепроверяли информацию - все верно Что делать в такой ситуации?
-
Та да думаю ліг; ну вже тільки з вівторка щось вирішувати;в понеділок вихідний в пам’ять Єлизавети 2;
-
Це шось не то. Усім видали, а потім видалили? А в мене пише помилку саме в uci. Мені здається це їхній сайт ліг/ або шось таке
-
я не знаю навіть,не розумію,сьогодні дали новий номер,сьогодні вже і не робить uci; того в мене який цікавий випадок;👍 але ми вже занадто далеко і ходимо на роботу;
-
за цим телефоном мені сказали піти змінити в Торонто,бо видав офіцер ворк перміт який потім видалив 😂
-
А що значить видав видалений?
-
Хто сказав міняти? За цим телефоном що там вказано? Мені такого не казали. Перевірили, все ок. Сказали пробуйте ще. Потім дзвоніть. Будемо вирішувати.
-
Ну мені то казали ідіть в аеропорт міняйте ворк перміт бо офіцер видав видалений 🤪 хоча ж все письмове вірно повністю в ворк перміті ; як було здогадатись шо видалений чи ще якийсь 😵💫 а я вже за 1500км від Торонто ;
-
В мене те саме, вже 4 дні граюся, дозвонилися. Записали наші дані усі. Сказали спробувати через тиждень😂
-
Місяць це норм; німмечина це б було 2-3місяці
-
Ну можливо але нам правильний ворк перміт сказали вже міняти по цьому номеру;Нам навіть не видали sin,але прийняли заявку по номеру ворк перміт і сказали чекати 2-4неділі; сьогодні офіцер по тел дав новий номер ворк перміт;тепер вже не підтягує навіть UCI 😵💫
-
Привыкайте, это Канада, починят через месяцок 😂
-
З подачею на 3к а не на провінційну;
29 Jan 2023, 10:47
20376/115901
about 6 hours ago