Toronto Newcomers
-
Кто уже подавался на фин помощь в Канаде? При заполнении информации выдаёт ошибку Unique client identifier: (required) Error 1: The Information provided does not match our records, your application is not eligible and has not been submitted. Please refer to your IMM1442 and review the information you provided to ensure that it is accurate. Once verified please go back, update the information and resubmit your application with corrected information. If you feel the information you provided is accurate, please contact IRCC at 613-321-4243, Hours of operations 6:30 to 19:00PM EST Перепроверяли информацию - все верно Что делать в такой ситуации?
-
Це шось не то. Усім видали, а потім видалили? А в мене пише помилку саме в uci. Мені здається це їхній сайт ліг/ або шось таке
-
А що значить видав видалений?
-
Хто сказав міняти? За цим телефоном що там вказано? Мені такого не казали. Перевірили, все ок. Сказали пробуйте ще. Потім дзвоніть. Будемо вирішувати.
-
В мене те саме, вже 4 дні граюся, дозвонилися. Записали наші дані усі. Сказали спробувати через тиждень😂
-
Ну можливо але нам правильний ворк перміт сказали вже міняти по цьому номеру;Нам навіть не видали sin,але прийняли заявку по номеру ворк перміт і сказали чекати 2-4неділі; сьогодні офіцер по тел дав новий номер ворк перміт;тепер вже не підтягує навіть UCI 😵💫