Toronto Newcomers
-
А сколько примерно ждать, не подскажите?
-
Просто я сразу решил побыстрому все документы оформить, что бы не терять время) а то очереди впечатляющие
-
Очень рано заполняем,надо чуть подождать; оно подтянется
-
В пятницу
-
когда вы прилетели ?
-
У меня сейчас
-
Всем привет. У кого-то была ошибка что imm пишет не правильный когда заполняешь на финансовую помощь?
-
А мені таке вчора прийшло
-
Можно просто не поднимать трубку и станут меньше звонить 😀 если нет ответа, то Гомер вылетает из базы как активный Вроде так
-
Спасибо ! Буду их блокировать теперь
-
та то китайцы с Ванкувера
-
Если поступает звонок с телефона не подписанного, его можно не брать, это всегда спам. Официально зарегистрированные номера всегда подписаны, даже когда мы со своими контрактными номерами звоним всегда подписывается наше имя
-
Да и нет за что мне деньги начислять ( Ещё часто мне звонят и на китайском что-то про министерство здоровье , и ups почта звонят .. тоже спам
-
Сервис Онтарио не начисляет денег на сколько я знаю 😅 это делает онтарио воркс
-
cпам
-
Доброе утро ! Вот мне пришло такое смс . Это спам , как думаете ?
-
Доброго дня , підкажіть будь ласка чи є курси англійського тільки в Неділю ?)
-
Ті, хто вже в Канаді, мабуть, помітили, що черга роботодавців не вишикувалася за українцями. Навіть, якщо ви гарний спеціаліст і знаєте добре англійську. Іншими словами, щоб отримати роботу, треба бути конкурентним на ринку і докласти зусилля. Вважаю, що українцям PR також не даруватимуть тільки за приналежність до України. Потрібно буде бути кращим серед довжелезного списку бажаючих. Принаймні, так є зараз в Онтаріо. Як буде через рік-два-три - важко сказати. Не виключаю, що підхід може змінитися, в т.ч. на користь українців. Але просто розраховувати, що будуть давати PR, бо дуже багато українців приїхало - легковажно. Китайців та індусів в рази більше приїжджає, ніхто просто так нічого не дарує. Так, в Україні війна. Але для цього Канада дала тимчасовий прихисток, фін.допомогу і право працювати. Можу помилятися, час покаже, але поки я більше схиляюся до думки, як колега вище описала. Треба добре потрудитися для PR і набратися терпіння. Дорогу підкорить сміливий, тому усім успіху і наснаги. Працюємо, вчимося, сплачуємо податки, пробиваємось через труднощі, а потім відкриються нові можливості, які поки можуть бути недоступні.
-
Подскажите, есть ли волонтеры, которые могут помочь с трансфером с аеропорта? Потеряла контакты с фейсбука(
-
Яка фінансова допомога від провінції Онтаріо , вона видається тим хто не працює чи можно працювати і отримувати допомогу?
29 Jan 2023, 10:47
21326/117274
about 4 hours ago