Toronto Newcomers
-
В пятницу
-
Всем привет. У кого-то была ошибка что imm пишет не правильный когда заполняешь на финансовую помощь?
-
Доброго дня , підкажіть будь ласка чи є курси англійського тільки в Неділю ?)
-
Ті, хто вже в Канаді, мабуть, помітили, що черга роботодавців не вишикувалася за українцями. Навіть, якщо ви гарний спеціаліст і знаєте добре англійську. Іншими словами, щоб отримати роботу, треба бути конкурентним на ринку і докласти зусилля. Вважаю, що українцям PR також не даруватимуть тільки за приналежність до України. Потрібно буде бути кращим серед довжелезного списку бажаючих. Принаймні, так є зараз в Онтаріо. Як буде через рік-два-три - важко сказати. Не виключаю, що підхід може змінитися, в т.ч. на користь українців. Але просто розраховувати, що будуть давати PR, бо дуже багато українців приїхало - легковажно. Китайців та індусів в рази більше приїжджає, ніхто просто так нічого не дарує. Так, в Україні війна. Але для цього Канада дала тимчасовий прихисток, фін.допомогу і право працювати. Можу помилятися, час покаже, але поки я більше схиляюся до думки, як колега вище описала. Треба добре потрудитися для PR і набратися терпіння. Дорогу підкорить сміливий, тому усім успіху і наснаги. Працюємо, вчимося, сплачуємо податки, пробиваємось через труднощі, а потім відкриються нові можливості, які поки можуть бути недоступні.
-
Подскажите, есть ли волонтеры, которые могут помочь с трансфером с аеропорта? Потеряла контакты с фейсбука(
-
Доброї ночі!!! #майстер #манікюр #педикюр #NorahYork #Toronto Вітаю! Я Яна, майстер манікюру та підекюру з 5 річним стажем, я не так давно в Канаді, Торонто, хочу запропонувати Вам мої послуги. Приїжджаю до Вас до дому з стерильними інструментами, з багатою палітрою кольорів, з хорошим настроєм та дружніми відносинами😊 Якщо Вам буде цікаво я буду дуже рада з Вами познайомитись, мешкаю зараз в North York: Манікюр без покриття 25 Манікюр апаратний/ классичний/ комбі/ покриття гель лаком/дизайн- 50$ Манікюр укріплення своїх нігтів гелем, акригелем, дизайн- 60$ Педикюр (чистка стоп, палтчиків+ покриття гель лаком)- 70$ Педикюр (чистка пальчики+ покриття гель лак) -60$ Френч +10$ instagram.com/yana.nailstor?igshid=YmMyMTA2M2Y=