Toronto Newcomers
-
Чекаємо, заказали алкоголь)
-
Ми всі сюда, нас багато
-
I want to thank mr George Mitchell for making my son alive today my son was sick for about two month and the money I have with me to pay for his hospital bill was not enough, then a friend of my introduce me in Bitcoin then she told me to invest with Mr George Mitchell and I obeyed then she told me to start up with about $2000 then i invest in his platform now I have my profit of about $21,400 in just 24hours of him trading for me I want to thank mr George Mitchell for making my son alive today and I am also lucky that I started with the best platform and Mr George Mitchell is an expert in trading.give him a try and you will be the one thanking him and he can still put smile on your face once more you can reach him via his link Telegram.me/joinchat/9wlEm-mwZWQwMmZk
-
та норм, на уровне моршинской )
-
Это для тех кто был извне, а не тех кто тут уже
-
Да, минимум на подачу clb 7. А насчёт получить - там идёт сумма баллов, которые даются за разные «достижения». Эти баллы можно набрать не только за счёт английского, а, например, за счёт докторской степени или молодого возраста, или знания французского в довесок к английскому. Но, несомненно, баллы за язык лишними не могут быть. Так что чем лучше английский-тем больше шансов на пр.
-
За 13-15 недель курсов с A1 до B1 вполне реально дойти, B1 подходит для PNP, B2 для EE, поправьте, если ошибаюсь
-
Для афганцев была разве? Афганцам насколько я знаю даже более половины заявок на визы отклонили, из квоты 80000 выдали ~40000 Могу ошибаться