Toronto Newcomers
-
З басейном, патіо та новою технікою всередині?
-
1+1?
-
Я знімаю за 2000 не халупу в даунтауні
-
Ви не зрозуміли, я не вірно пояснив. Ви повинні далі чим 1800 м жити від школи. Якщо ближче то ножками саменькі.
-
Так мало 😔. Смысл в этих автобусах тогда
-
І без кредитної історіі та всього канадського гарантськоно добра було зовсім не просто зняти. Всі варіанти, які обіцяли, що «так, ви ж теж собі ок», через тиждень закінчувалися «а шо, на рік вперед заплатите?» І ви мені кажете, що українці гроші деруть?) Тут кожен перший дере. Чому топити варіант з нормальною рекомендацією тільки через те, що комусь ціна здається «не по карману»?
-
Я теж новачок на хвилиночку
-
Да, но новичкам без ничего и без машины лучше халупа и поближе к центру тем более за 2500 можно и 2 бедрум найти
-
Кстати, пока тема про жильё. Кому интересно, есть квартира на съем, предыдущая квартира наших друзей. Адрес 9 Tennis Crescent. Находится рядом со станцией Бродвью, 2 бедрум (3 раздельные комнаты), реновейтед, удобная планировка. Кухня с новой техникой. Цена 2779, доступна с 10го сентября. Контактное укр. язычное лицо - Владимир +1 (548) 994-5603
-
Точно така квартира, як ця, у Свонсі як раз і буде $2,8к.
-
Я два місяці шукала собі квартиру у нормальному районі. Щоб не економити, звісно, але жити. За $2к біля центру буде халупа. Тут же умови для нормальних людей.
-
Камон, люди)
-
Завжди можна працювати віддалено навіть жінкам з дітьми, тому аби було бажання Але так, дерти зі своїх - то прикол )))
-
Ну тим більше;українка для українців за 3500; бо нема не кридитної історії ні за рік вперед заплатити; 😅
-
Це простіше вирішується )
-
Без кредитної у вас спросять гроші за рік вперед
-
та треба було вже 3500 просити; бо ж без кредитної історії приїхали;
-
Ну, і щоб було остаточно зрозуміло: Я сама винаймаю на кілька поверхів вище, то не кидаю лайно з клопами за $2,5. Це реальна ціна за таку квартиру. Район прекрасний, тихий та чистий.
-
Так тут так і є. Басейн, спортзал, патіо і таке інше. Район інфрастуктурно розвинений, школа поряд за рейтингом вища, ніж будь-яка поблизу CN tower… То знаєте, на кожний товар свій покупець 😉
-
Багато хто приїхав без знання мови, бо не планував переїзд. Особливо, коли дивлюся на жінок, які приїхали із дітьми без чоловіків. Значить, на роботу не можуть піти, бо дітей немає на коло залишити. Фін.допомоги від держави не вистачає. А дехто із "українців" три шкури здирає із своїх же. А чого б і ні. А хтось без англійської за мінімалку працює. І тут щедра пропозиція майже все зароблене віддати за оренду. Як не соромно.
29 Jan 2023, 10:47
21535/116571
28 minutes ago