Toronto Newcomers
-
Доброго дня всім. Мене звати Аліна, я вже 2 місяці проживаю в Maple, Vaughan, ON. За освітою я архітектор, містобудування. Можливо хтось може знає якісь вакансії ддя мене і може допомогти з роботою? Вмію працювати в Autocad, можу читати та робити креслення. Розумію, що не знаю канадських будівельних кодів, не маю канадського досвіду роботи, але я готова вчитися і набувати нових вмінь. Розгляну всі варіанти. Моя пошта [email protected] Дякую за підтримку
-
Друзья, добрый день, кто-нибудь учится на языковых курсах от Achev?
-
ontariome.ca/immigration-medical-examination/ 100 Cad + x-ray
-
Пишу Вам!)
-
Якщо у вас є досвід роботи в Китаї то можу скинути ссилку на позицію buyer assistant на LinkedIn
-
Дякую!) на разі роздивлююсь обидва варіанти
-
Ви шукаєте роботу?чи плануєте свій бізнес відкрити? Якщо свій бізнес, то тут конкуренція з китайців сильна. Ну і місцеві само собою. Можете сходити на якісь тематичні виставки по тих напрямках, в яких плануєте працювати. Подивитесь, чим конкуренти живуть. А ще майте на увазі, що зараз доставка морем десь 65+ днів тільки до Ванкувера. До Торонто ще більше
-
Я в этом чате и вне его тоже читала, что только через полгода проживания в другой стране человек становится ее налоговым резидентом. И для тех, кто из Украины уехал в Европу сейчас принят закон, чтобы налоги платили только в Украине. В Европе -нет . По поводу Канады-не знаю.