Toronto Newcomers
-
«Укрзалізниця» запускає програму евакуаційних поїздів для жителів окупованого Криму. Спеціальні рейси вирушатимуть з Одеси, Запоріжжя та Кривого Рогу. Компанія пропонуватиме безкоштовний проїзд та харчування, медичну допомогу, а також «підйомні» від «Укрпошти».
-
Trust me your life won't remain the same if you join this online earning program , it's real Mr Paulson is educating everyone how to make money online easily,,I made over $20,000 in just 48 hours,,get in touch and see how it works , don't be afraid of losses Mr Paulson is there to guide you through , join now and be the next testimonial Click on the link follow the channel and contact the manager through the username for more info ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ t.me/+733iHLk7pUAyNzg0
-
У нас уже 20 дней нет на детей ответа
-
Добридень! У моєї мами foil less visa. Хто вже зіштовхувався з подачою на нову візу вже на місці? скільки займає. Вона буде в Канаді +- 3 тижні, чи встигнуть їй зробити? Вона ж назад то полетить, а якщо ще раз захоче прилетіти то не зможе, правильно я розумію?
-
Всем привет, у кого была такая ситуация, что на мужа и супругу пришло письмо на вклейку, а на детей нет, но паспорта все вместе дали на вклейку, какой результат был? Вклеили ли детям тоже?
-
Друзі привіт,підкажете будь ласка якщо один з батьків не вакциновоний то дітям 6 і 9 років потрібно робити тест перед вильотом!??бо в них на сайті пише що якщо дорослий вакцинований то не потрібно ,а як в цій ситуації🤔і чи потрібно їм проходити карантин також??
-
а ты докажи что это я заразил !1!!