Toronto Newcomers
-
Several neighbourhoods in Toronto, including Jane and Finch, Rexdale, Malvern, Weston, St. James Town, and Lawrence Heights, are popularly associated with Black Canadians, although all are much more racially diverse than is commonly believed.
-
Привіт всім! Всі, хто були на вечірці. Поки я це пишу, у мене знову сльози... Ми зібрали $ 3099.46 І разом з іншими івентами, з якими працює фонд - це просто неймовірна підтримка! Кошти щойно передали повністю в "Наш Батальйон Канада". Протягом тижня вони нам відпишуть, на що витратили кошти з усіма посиланнями та скріншотами. Дякую вам! Для такого вечора це дуже значна сума! Слава Україні! Слава нації! П.С.‼️‼️‼️ І ще одне! Оскільки за стіл в нас повинен був бути депозит, а не оплата на місці, ми не врахували момент з таксом, навідміну від входу, де ми врахували як повинно було для оплати карткою. Тому 7 людей заплатили 67 замість 60. І ніхто нічого не каже, бусінки💙💛 Мої щирі Українці, все повинно бути чесно, напишіть мені хто переплатив. Надішліть скрин, в мене є чеки, ми перейшлемо вам назад $7.80 Ще раз всім дякую!!!
-
Я вроде месяца 3 ждала… А вот в bmo было побыстрее
-
Спасибо большое.
-
Подскажите, пожалуйста, после получения ОHIP как попасть к семейному или любому терапевту? Где его искать? Как получить направление к узкому специалисту?
-
Здравствуйте подскажите пожалуйста как поступить в этой ситуации. Меня подавала канадская компания ( создавала аккаунт в IRCC) сейчас у меня есть вклеенная виза,нахожусь в Канаде. Нужно войти в личный кабинет, но с этой фирмой не могу связаться. Подскажите пожалуйста мне нужно создать новый кабинет на IRCC или можно написать куда-то чтобы вернуть свои данные? Подскажите пожалуйста как правильно поступить?