Toronto Newcomers
-
Доброго дня. Пишу з приводу безкоштовного поселення на 14 днів. Пишу з нашого досвіду. Ми писали листа на [email protected] , Нам дали відповідь "Доброго дня! Дякуємо за звернення до Канадсько-української іміграційної служби / Canadian Ukrainian Immigrant Aid Society (CUIAS). За сприяння Уряду Канади, ми допомагаємо українцям, які прибули до Канади за програмою CUAET, з безкоштовним одноразовим поселенням у готель терміном до 14 днів. При виході із зони прильоту Terminal 1 & Terminal 3 розташовані стійки нашої орагнізації. Нехай Ваш ...підходить до працівників нашої команди, саме вони займаються розміщенням у готель в аеропорті. Вони ж проінформують про документи, які можуть бути зроблені з допомогою нашої організації CUIAS. Прикріпляю документ із додатковою інформацією. "
-
Есть , да надпись . Я так свои рабочие утюги , фены брала - все работает . Муж только трансформатор купил - преобразователь вольтажа
-
Прежде чем слать убедитесь, то она будет работать тут, чтобы не было грустно)
-
Да , я в курсе . Мы давненько приехали . Просто так хочу забрать свою кофемашину ). Она тут стоит немыслимых денег ().
-
Учтите, что не вся техника будет работать в Канаде из европейских стран и наоборот
-
Нам вчора вчитель написала,що сьогодні школа
-
Её нет в Канаде. Лично не проверял. Но в этом чате несколько раз поднимался этот вопрос.
-
Привіт! Підкажіть, сьогодні школи вже працюють? Чи з 11?
-
Ontario Ontario has by far the most access to Uber of any of the provinces. Uber is accessible across almost the entire Greater Toronto Area while cities like Kingston & Ottawa continue to use the ride-sharing program at a high volume. To become a driver for Uber in Ontario, like most provinces you have to be at least 21 years of age and hold a valid G driver’s license. You’ll need proof of eligibility to work in the province, insurance, and valid vehicle registration. Depending on the city in which you plan to drive for you may be required to do additional background screening. Once you have provided Uber with the necessary documentation/information you will be issued with a Safety Standards Certificate.