Toronto Newcomers
-
Тоже в Вену отсылал. Какие то странные ребята там работают
-
мда, странно. Куда отсылали? (я просто тоже foil-less получил, но нормальную вклеяли)
-
Вот так Представьте, что на почту приходит foil-less visa с номером 12345, с датой окончания визы через полгода Отправляешь паспорт на вклейку нормальной визы, а присылают визу на полгода (дата окончания точно такая же, как и у foil-less) с номером 12345 (такой же, как и у foil-less), при этом заехать можно всего 1 раз по ней При этом никакого запроса на одноразовую визу не было, паспорт отсылался конкретно чтобы вклеить визу до окончания паспорта (то есть на 6 лет)
-
это как? Тип одноразку?
-
Доброго дня . чи є хто серед учасників групи, хто вже зробив мультівізу в Канаді (я маю на увазі, прилетів по фоіл лесс і вже зробив мультівізу)? Маю питання до Вас. Чи могли б написати мені в особисті. Завчасно вдячна
-
Немає різниці з якої провінції ви подаєтесь. Українці які приїхали по CUAET звільнені від оплати зборів. Для цього вам потрібно прикріпити скріншот з сайту міграційної служби Канади, де це вказано, а також додати ремарку Ukraine22. Ця інформація вказана на сайті міграційної служби Канади.
-
Онтаріо
-
Да это когда подаётесь на вклейку визы чтобы не платить комиссию