Toronto Newcomers
-
У мене був тільки України, тому він залишається зі мною, а загранпаспорт чекаю
-
🇺🇦🇨🇦Доброго вечора! Підкажіть будь ласка, до якої організації можна звернутися, щоб допомогли заповнити аплікейшн на продовження візи перебуваючи в Канаді Дуже багато виникає питань з приводу правильності заповнення. Дякую
-
Усім привіт. Можливо хтось чув про безплатні білети до Торонто?
-
А якщо маєте попередній, то треба здавати?
-
Привіт) А завтра будуть якісь типу ярмарки/абощо як у суботу? І чи планується завтра мітинг? Хтось зна?
-
Нужно 180$ оплатить квитанцию, а потом ждать. Я жду уже 2 месяца и сколько ещё неизвестно, объяснение - война.......
-
Всем привет! Подскажите пожалуйста, может кто оформлял паспорт загран в посольстве (Торонто), сколько стоит?
-
Всем привет! Какую недорогую краску для волос посоветуете?
-
я наоборот не заметила гонщиков. Основная масса в рамках ‘бесплатных’ + 15 км/ч, крайне редко кто-то свыше-дорого. Видела как полицейские на радар ловили
-
кантор
-
Добрий день, хто оформлював виплати від провінції Онтаріо і вже отримав за перший місяць, як бути з наступним? Потрібно знову подавати заявку через сайт чи дзвонити їм?
-
Добрий день, скажіть а де кращий курс обміну usd cad
-
Привіт усім! Сьогодні буду співати в Етобіко, Humber Bay Shores Park (навпроти Firkin on the bay). Хто хоче в День Прапора почути українські пісні й відчути щось рідне й атмосферне, запрошую ! Зі святом🇺🇦💙💛
-
Привіт! Якщо ви потребуєте допомоги у пошуку житла у Торонто та околицях, допомоги у працевлаштувані та отриманні усієї необхідної вам інформації, звертайтесь! The Housing Help Center безкоштовно допомагає українцям. Можете скористатись також щотижневим Foodbank-ом та іншими програмами. Допомагаємо усім. Зертайтесь! Tel: +1 (416) 624-1764 – Ніно (з 8:30 по 16:30) Email: Nino.Tsykolia@thhc.org
-
С даты пересечения должен быть
-
Кто подскажет , визу открыли в прошлом месяце , Ворк пермит будет от даты открытия визы или после пересечения границы дадут с того же дня ?
-
так, я отримала 1500
-
Дождитесь 18 ти и получите 3 тыс
-
Да, давали 1500
-
Хтось отримував вже допомогу в 17 років? Давали 1500?
29 Jan 2023, 10:47
25234/115122
about 2 hours ago