Toronto Newcomers
-
Так, але не вважаю, що це велика проблема для GTA-ньюкамера
-
Через бинанс никакие адреса не нужны, это п2п переводы, все достаточно безопасно
-
Сорі. В великих містах та на хайвеях - все гаразд. Мав особистий досвід, пару років назад. У знайомого Фрідом у мене Файдо. Ми сидимо в бейсменті в Інісфілі. Обидва Телефони лежать на столі у мене є хороший звязок у товариша ледь -ледь звязок є.
-
Проблем. Ви ж писали, що поза гта проблеми можуть виникнути зі зв'язком
-
Лучше интернет роджерс мобильная фридом. Когда роджерс упал я переключился на мобильный фридом
-
Вибачте, Що саме в Монреалі не було?
-
У фридом проблема с покрытием
-
Нещодавно Rogers лежав по всій Канаді, з усіма своїми Fido й лендлайнз - більше доби пролежав, тотальный коллапс. А Freedom при цьому працював 😁 Але то таке, я не кажу, що фрідом супер, але в мене претензій до нього нема
-
Але коли роджерс ліг, у мене все було ок зі зв'язком та інтернетом
-
В Монреалі не було. Далі поки ще не доїхала
-
Вирджин молодша компания Bell. Тому і якість пристойна. Фридом користується вишками гігантів Bell, Rogers,Telus, Тому за межами GTA, можуть бути проблеми зі звязком.
-
Мені здається років зо три вже не лочать на моб провайдера. Раніше - так лочили, але після закінчиння контракту їх можна було безкоштовно розлочити.
-
В общем и целом, мне очень нравится вирджин. И цены не космос, и покрытие хорошее
-
Да, да, я понимаю
-
Я поняла) потому там и написано "если телефон брать"))
-
Так никто и не заставляет брать телефон по контракту
-
Классно, но телефон мне не нужен
-
Вот поэтому доллар не по 8 😀
-
Тогда вот вам мотивация зарабатывать больше 😁
-
Вы не поняли. Телефон, проданный с пакетом, обычно лочат на канадского оператора (этот тлф не будет работать с другой симкой)
29 Jan 2023, 10:47
25822/116825
25 minutes ago