Toronto Newcomers
-
Ну то добре дякую всім що розповіли , підсказали. Тепер хоч не буду надіятися що вилікувати в Канаді зуби можливо. Поїду в іншу країну та й підлікую собі всі зуби .
-
Да уж. Ну, будет мотивация зарабатывать больше.
-
Так але ж ніхто не планував виїжджати зі своєї країни (
-
Такими вещами надо интересоваться до приезда, точно все вылечили бы дома, особенно зубы)
-
Зрозуміла. Добре буду мати на увазі
-
але є ще проблема черг (хоча деякі не погоджуються що проблема існує)
-
Дякую ,на майбутнє так і буду робити
-
здається зазвичай офтальмологія і стоматологія не входить в страхування звичайне
-
Я новенька тільки приїхала ще нічого не знаю
-
А як взагалі з медициною в Канаді це все так дорого чи тільки стоматологія? На майбутнє питаю
-
На жаль не завжди маленький карієс чи маленька плямка може містити під собою такий самий об’єм зруйнованих тканин Інколи буває навіть і без порожнини (карієсу) пульпіт
-
Жах(
-
Проте у моїх пацієнтів виходить 🙈 Тут все залежить від пацієнта і наскільки добре він навчений гігієні та зацікавлений в ній Але суть вже не про це Суть у тому, що ви повинні зрозуміти Що легче та дешевше вилікувати карієс, чим канали А ще легче приходити 2 рази в ік на чистку за 100-200$ в Канаді Чи за 2000 грн в Україні і все буде чудово
-
Це я розумію . Сьогодні 1ий день так болить . Тому і цікавлюсь
-
Так на жаль((( був маленький карієс, але як почали лікувати, виявилось що дійшло вже до нерва і треба було лікувати і канали…
-
Ну те про, що я і написала У вас пульпіт Тому біль постійна Йдіть у лікуйте Канали лікувати - це точно не 200$ А 700-1000$ Можете не лікувати, тоді маєте шанси його в подальшому втратити
-
Капець, це за 1 зуб?
-
Я була на консультації у стоматолога . Так карієс до нерву вже дійшов ( тому вже нерв видаляти потрібно(
-
Я доньці лікую постійний зуб, то вже 2200 витратила:((((
-
Так з брекетами добре ж зуби чистити не виходило.
29 Jan 2023, 10:47
26242/116979
39 minutes ago