Toronto Newcomers
-
Я доньці лікую постійний зуб, то вже 2200 витратила:((((
-
Так з брекетами добре ж зуби чистити не виходило.
-
Тому що чим далі, тим дорожче і складніше для вас самих Дешевше полікувати карієс Проте якщо у вас постійна біль , у вас пульпіт, а не карієс
-
Брекети ніколи не псують зуби Псує зуби лише погана гігієна Однозначно , в Україні одна із найкращих і при цьому найдешевших стоматологій Але зараз потрібно не затягувати і йти швидше лікувати , що маєте
-
Капец. Треба було в Україні лікувати , але там не боліло , не звертала уваги . Та ще й брекети зіпсували мої зуби чомусь саме після них з'явився карієс . Жах(
-
Ну да, работа то есть , но только через 2 месяца меня через фирму будут устраивать и тогда будут бенефиты , а я не могу терпеть 2 месяца 😔
-
Ціни в Канаді на стоматологію дорогі Може бути пломба за 700-800 кад
-
Якщо це не зуби мудрості то звичайно краще лікувати) Якщо зуб не складний то ви за 200$ маєте шось знайти, вирвати коштує дорожче)
-
Если вы найдёте работу, где работодатель предоставляет бенефиты, в том числе на оплату дантистов, то лететь никуда не понадобится. Но я понимаю, что это совет не «на сейчас», а на будущее
-
Дякую)
-
А що краще вирвати чи вилікувати ( я вже не знаю, може вирвати сходити дешевше буде
-
Не хворійте♥️
-
Дякую велике)
-
Тут чистка десь 140$, вирвати зуб без ускладнень десь 500$, пломба десь 200$
-
Поняла , тогда буду лететь лечить где подешевле. Не думала конечно что в Канаде так вот всё (
-
Ось це українська клініка
-
Меньше 200 долларов за пломбу и не надейтесь
-
Значит такую цену какую они загнули , это правда . А я думала клиника на мне нажится хочет(
-
Dr. O.K. Medical & Dental Center (416) 848-9795 goo.gl/maps/XZQM9Mr3w1KNzcma8
-
А украинские клиники есть? Я попробую узнать за украинских дантистов , может скидку сделают. Реально терпеть не могу(
29 Jan 2023, 10:47
26260/116998
about an hour ago