Toronto Newcomers
-
Я вызову вам убер)))))
-
Оказывается для кредитной истории не нужно брать что то в кредит, вы просто в магазинах оплачиваете с кредитки и гасите до нужной вам даты (мне посоветовали не привыкать сумму в 300, у меня на 1000)
-
All time aviability це коли ось так) хз що таке вихідні
-
Я не піду бо просто не люблю натовпи, через 5 хв після початку вечірок хочеться втекти додому, зануда🙂
-
Багато людей працюють не за стандартним графіком, в мене вихідні вівторок-середа наприклад
-
В мене дві роботи 👑
-
Кто-нибудь пробовал в Торонто взять в кредит технику какую-нибудь? Или взять денежный кредит в банке? Нам отказали из-за отсутствия кредитной истории. В том то и дело, что мы хотели так ее начать. Замкнутый круг.
-
27 августа в субботу?))
-
Робота ☠️
-
Ей шо такое, чо так мало?))))
-
Я дивлюсь, все норм
-
З підписками біда) більшість сервісів беруть двічі менше у гривні ніж у кадах, мій ютуб преміум подорожчав вдвічі
-
Так подумати, багато вкрадених продуктів (піратські кіно та серіали) мають проблеми з озвучуванням або якістю, за якість платити треба, і це норм філософія
-
Трафик идёт через разные локации и выходит в интернет из последней, сложно отследить
-
Я маю підписку на нетфлікс, але там немає того що я б хотіла подивитися, тому і поцікавилася, дякую вам за відповідь
-
Але все може бути, краще не піратити ❤️
-
Провайдер не спалить, що саме ваш комп скачав щось не те, шифрує вас в інеті цей браузер
-
А чим він відрізняється від інших?
-
Дивіться через браузер Tor 😉
-
Дякую
29 Jan 2023, 10:47
26422/117035
about 7 hours ago