Toronto Newcomers
-
Всех с Рождеством Христовым. Ребята, может кто то знает что сегодня посмотреть в Торонто ? Заранее спасибо
-
t.me/ukrainianprofi
-
Клас дякую! Була ще дівчача я лінк загубила, може хто скине
-
Вот тут такого много t.me/UkraniansInToronto
-
Дівчата а може хтось скинути лінк на групу де пропонують всякі рєснічкі ноготочкі наші дівчата
-
Hyundai Elantra 2017 , 50000km Safety December 17000 CAD 6475335986 Timofey
-
Зараз ще й на вас накинуться🥲
-
Побачила,що вам не сподобалось не розумію, деталі в лс що б не засорять чат, нормально. Де неадекватність в повідомленні як ви написали я не розумію.
-
Ось моє «неадекватне повідомлення» вище)
-
Я нічого не питав, я виявив свою реакцію.
-
Я тегну
-
В тому й справа, що ви не бачили. Мова йде про інше оголошення.
-
Якщо там не було інфи про роботу ок,можна запитати нормально
-
Я не бачила іншого повідомлення бо його видалили
-
Ось тут
-
Ви знущаєтесь? Де ви бачили лінк? Де ви бачили згадку про Убер?
-
Це ж не співробітник компанії, навіть співробітник не знає скільки заробляє людина, тільки приклад, тільки у середньому , я сподіваюсь ви зрозуміли
-
Я вам ще раз кажу, конкретної Зп в убер немає, є тільки досвід людини ,або у її знайомих і тд, вам запропонували лінк де ви зможете отримати бонус , працювати там або ні ваша справа ,і отримувати бонус або ні теж. Нормальне повідомлення ,як можна сказати людині про зп убєр якщо вона різна у кожного в залежності від міста, часу виконнання ,прийом заказів і тд
-
Just wait till Feb
-
як ви відносиетсь до повідомлень типу : продам автомобіль. або продам телевізор. або шукаю роботу? 100500 оголошень про - нічого,80 відсоткав з яких -скам. чому б не вказати в оголошенні конткретну інформацію місто, ціну, і т д?
29 Jan 2023, 10:47
2708/116556
about an hour ago