Toronto Newcomers
-
ну, почему дурачок, у него свои взгляды которые отличаются от наших, может что-то не видит из-за неосведомленности, клеймить - такая себе затея.
-
You already in Canada.
-
Шмара закрий єбучку
-
Go and fight. Or start talking in English
-
Та он просто дурачек. Даже коментировать бред сумасшедшего не хочется
-
ты ж не путай, теплое с мягким :) в таких ситуациях естественно на мову переходят как они мне рассказывали, я про быт в окопах и общение с руководством, друзьями и родными.
-
Представ собі Ми з тобою зараз в Україні і воюємо. І раптом ти і я якось загубилися і зустрічаємося у лісі в полі зі зброєю в руках без жодних розпізнавальних знаків. Як ти думаєш як би все закінчилося?
-
Називають себе українцями, а використувують методи комуністів )))
-
t.me/Toronto_Newcomers/40862 тоді, напевно, не варто було так влітати?
-
Я достатньо знаю.. І цілком спокійний
-
Ну так тоді заспокойся. Ти не знаеш як там. І хто як говорить
-
Ні, я не там...
-
Так, вот я знаю и много. Это мои друзья и знакомые, так что они теперь плохие ?
-
С девушкой такая же ситуация была. Она с Полтавы и только мовою. Ох на нас иногда смотрели странными взглядами когда мы общались 😂
-
Ну да. Тобі ж видніше. Ти ж там
-
www.youtube.com/watch?v=4py857JcrI4
-
Я насправді не знаю ні одного солдати який розмовляє мовою вбивці,,... Хлопці стараються переходити на укр
-
Так я не захищаю російську) Для мене рідною є якраз українська мова, що логічно бо Волинь україномовна область, але я не бачу жодних проблем з тим що розмовляю з російськомовним українцем на російській, в мене дружина розмовляє російською і що тепер розходитися бо в одного діда голова не дуже здоровою виявилася?)
-
Не тратьте свои нервы, не заходите сюда пожалуйста. Спокойнее спать будете ;)
-
Дякую Можеш коли хочеш
29 Jan 2023, 10:47
27568/116882
about 2 hours ago