Toronto Newcomers
-
Ви шукаєте проблемуу там де її немає. Пил в очі політики кинули, а ви раді старатись. Проблема не в мові, проблема в іншому)))
-
Забудьте, я зазвичай пролистую дописи російською, що і продовжуватиму робити. І вам того ж бажаю 😄
-
Це смішно що коли на статистичні дані в 90% дописів російською ставлять дизлайк. Це російськомовні самі собі диз ліплять чи шо? Цікава реакція 😄
-
Я не бачу сенсу вас в чомусь переконувати, бо я за вас не думаю)) Світлана написала з емоцій і з почуттям несправедливості, і в цьому чаті багато хамів) не відповідайте мені більше пліз, я не шукаю буч на підгрунті мови, мені нема що доказувати, говоріть як хочете) і за англійську вам теж мене не зачепити)
-
вот аналогия
-
+ інструмент, який використала росія, щоб напасти на Україну
-
Світлано, я вас прекрасно розумію, але вас не чують і ще й відповідають в "той самой манере"), не витрачайте своїх сил
-
Логика похожая))) Тип язык это всеголишь инструмент выражения мыслей вслух
-
Якщо у Вас відсутня елементарна повага до інших людей, то з Вами немає про що говорити.
-
Если кто то использует молоток чтобы убивать людей это не значит что нельзя пользоватся молотком только потому что им так же пользуются всякие отморозки)))
-
Так в Канаде английский 😏