Toronto Newcomers
-
Подскажите🙏где можно в Торонто или пригородах найти вышиванку или футболки с украинской символикой?
-
Акредитований в Канаді короновак
-
це не зовсім у візейр справа. це фірма лоукостер (як райнейр, пегасус і тд). такі компанії ніколи не дають прямих транзитів, тому якщо збираєтесь перетинати країну з якою в нас візовий режим - користуйтесь більш "повноцінними" авіалініями або шукайте інший шлях. я теж разок прогоріла на подібному
-
Зависит от аэропорта, в нем может не быть транзитной зоны. И это должен быть единый билет, где вас на первой точке вылета регистрируют до конечной точки. Если покупать билеты отдельно, то так не работает.
-
Дальше без меня. Начался базар
-
Если нет смены аэропорта т.е. выхода из транзитной зоны, вроде не нужна виза
-
Дякую всім Візейром більше точно не користуватимусь
-
На какой горячей линии?
-
Не совсем так. Виза не нужна, т.к. 25 февраля Ирландия отменила нам визы. До этого была нужна
-
Для США, Британии, Канады нужна виза
-
це стосується прямих транзитів. у вас же особистий транзит з повторною реєстрацією, тому таке не проканає
-
Так как Ирландия в Евросоюзе, то виза не нужна
-
Та в тому то і справа, що сказали на гарячій лінії, що для пересадки яка менше доби не потрібно" Наше консульство інформації не надало взагалі А Ірландія?
-
Знали, что нужна виза
-
Візейр видно ні (
-
Да, это все знали.
-
Доброго дня. Маю білет до Торонто, пересадка в Единбурзі Мене не впускають на рейс, вимагають Англійську візу. Хтось стикався з цим?
-
На g2 сразу пошёл и сдал
-
Я не пробовал, вроде писали в группе что только через 6 месяцев, не могу сказать
-
А потім можно було пересдавати на ГФулл ще?
29 Jan 2023, 10:47
28199/116581
about 2 hours ago