Toronto Newcomers
-
Візейр видно ні (
-
Да, это все знали.
-
Доброго дня. Маю білет до Торонто, пересадка в Единбурзі Мене не впускають на рейс, вимагають Англійську візу. Хтось стикався з цим?
-
На g2 сразу пошёл и сдал
-
Я не пробовал, вроде писали в группе что только через 6 месяцев, не могу сказать
-
А потім можно було пересдавати на ГФулл ще?
-
Как попадёте, много от инструктора зависит
-
Не було
-
Икея. Кинг сайз матрац 800, диван взял kivik вроде 1400
-
Не було нічого, здавав в St Catharines ще у травні. Все було дуже легко для мене, більше нервів ніж реально воно є.
-
Он мне об этом сказал после вождения, я не сдал
-
Не дуже
-
Дякую. І як здали з першого разу? А то кажуть що вони не дуже раді що на G2 не здаєш?
-
Я сдавал в Newmarket, у меня нет
-
Добрий вечір, скажіть будь ласка хто здавав з G1 відразу на Gfull чи була паралельна парковка, розворот за три прийома і парковка задом?
-
Добрий вечір! Підкажіть будь ласка чиі діти ходять чи планують іти до Jean Lumb Public School Toronto. Потрібна консультація щодо школи. Відпишіться в приватні)
-
Тоді, коли від клініки прийде лист чи відповідь що вони відправили ваш результат в ircc
-
Ні, в більшості результат медогляду взагалі повинен прийти тількі у імміграційну службу. І медкабінет з вами зв’язуються тількі якщо є якісь видхилення. У вас є тількі реєстраційний документ - його і підтягують, коли треба обновити воркперміт або ще десь вказати, що медогляд пройден.
-
Кто-то слышал о том что Украинцам прибывшим по CUAET можно после года прибывания можно вернуть налог HST (Harmonized Sales Tax)?
-
Не реклама. Просил месяц дать адрес хороших роллов. Все молчали. Но человек дал хороший адрес и я доволен наконец то после 4 ужасных попыток:)
29 Jan 2023, 10:47
28213/115863
about 5 hours ago