Toronto Newcomers
-
добрый день, всем))) кто сталкивался с такой проблемой. Муж пощел сдал теорию на G1. Захотел записаться сегодня на сдачу фул G. Ему инструктор скащал, что нет такой возможности. Высвечивается, что только может сдать сейчас на G 2. А это значит, что потом на фулл G сможет сдать не раньше года. В школе ему перед тем скащали, что ему достаточно прицти со своими правами и документами.... видимо недостаточно было....может нужно было подтвердить стаж справкой. Но он этого не сделал. А сейчас это уже будет поздно, если донести. И как теперь эту справку получить. Посольство или консультво Украины в Канаде может выдать такую справку.
-
Всім привіт ☺️ Я майстер з догляду за волоссям і пропоную вам такі послуги: 🔆 Кератинове вирівнювання волосся; 🔆 Ботокс; 🔆 Реконструкція волосся; 🔆 Спа догляд Кому підійдуть ці процедури? Якщо ви маєте: 👇 ▫️ Сухе, пористе, неслухняне волосся ▫️ Пошкоджене волосся після освітлювань або частого використання вирівнювача ▫️ Кучеряве або хвилясте волоссячко, яке хочете вирівняти ▫️ Волосся, яке при підвищеній вологості стає дуже пухнастим ▫️ Посічене та ламке волосся ▫️ Волосся, яке потребує зволоження та наповнення поживними речовинами Кожному клієнту я даю індивідуальні рекомендації щодо догляду за волоссям, а також підбираю процедуру в залежності від побажань клієнта, стану та природної структури волосся ❤️ Побачити мої роботи ви можете за посиланням 👇 instagram.com/tattiana_hair_?igshid=YmMyMTA2M2Y= Для запису можна написати в інстаграмі або у телеграм 📩 Працюю у North York 👌
-
Так, є, але перед записом вимагають скласти іспит на визначення рівня в YMCA. Більшість курсів почнется, як я розумію, з вересня. Принаймні у найближчій до мене школі десь місяць тому сказали телефонувати на першому тижні вересня 🤷♀
-
Дуже Вам дякую)
-
Ви з сином також можете отримати 3000+ 1.500 кад по програмі CUAET прямим депозитом, якщо ще не отримали, + екстерна допомога від держави, але то має бути ситуація дійсно вагома, щоб вам її дали
-
http://www.officelocator.mcss.gov.on.ca/ Спробуйте, будь ласка, звернутися за однією з адрес стосовно програм підтримки людей з інвалідністю, в Онтаріо їх декілька, ви можете бути eligible чи ні, все дуже індивідуально
-
Всё равно, спасибо, что откликнулись)
-
Я просто слышала, что по месту проживания местная власть тоже выплачивает какие то деньги
-
Ого 🙈 спасибо. Буду брать рейс с пересадкой побольше на всякий случай
-
Доброго вечора. Допоможіть, будь ласка, з таким питанням. Я - інвалід II групи, з 16-річним сином приїхали до Канади з України по програмі CUAET. Як можна отримати матеріальну допомогу в Онтаріо місто Ньюмаркет (саме допомогу від муніціпальної влади за місцем мешкання). Заздалегідь дуже вдячна за будь-яку пораду.
-
В лс?
-
Написала в личку