Toronto Newcomers
-
Всем привет, дайте совет пожалуйста из какого города Эвропы в Торонто дешевле купить билет?
-
Всем привет , ищем ребят с которыми можно вместе снять жильё в Торонто ( 2 bed 2 bath ) Мы пара , поэтому по факту нам нужна одна комната , но очень хотелось бы иметь свою личную ванную . Ищем ребят которые тоже ищут жильё и готовы будут занять вторую комнату (1-2человека ) , living room , kitchen - общее пространство . Вариантов квартир 2 bed 2 bath очень много , готова заняться поиском квартиры. Напишите в лс если вам интересно , пообщаемся подробнее .
-
Виїзджаю з України. Приймаю замовлення на: cтiки до Іqоs/gIo, cигapeти будь-якої марки, еIf-bаr’и, лiки, продукти - пишіть в контакти. Ліки та харчові продукти - без передплати)
-
Hyundai Elantra 2017 , 50000km Safety December 19000 CAD (financing available) 6475335986 Timofey
-
Сядемо до столу всі у Святий вечір. Сяйво загориться в кожному вікні. В рідній Україні, і в краю далекім, Там, де б’ється серце нашої рідні. Миру в кожнім серці, і розмов відвертих за столом родинним, славлячи Христа! Побажати хочу зберегти дорожче ❤ Смачної куті вам! Світлого Різдва!🙏🙏🙏.
-
Порадьте гарного працюючого телефонного оператора з найкращим тарифним планом для українців. Хто чи користується і які тарифні плани краще.
-
Ми не замовляли кредитку. Та нам не присилали її. Треба замовити, бо теж хочу кредитну історію покращувати.
-
Щоб була кредіт хісторі треба їй користуваться
-
Дякую
-
Дівчата хто в Торонто Етобіко З середньою Англ як шукали роботу Можливо кав’ярні Щоб не цілий робочий день
-
Вас не посадять в літак, якщо немає візи США
-
Ясно мені також кредитка не особо потрібна але Для кредит історії хай би була
-
В сибс дают кредитку всем подряд Моя мама на емердженси асистанс вобще и без син и ей втулить кредитку на 2тыс просто так, хотя ей не надо Наши друзья открывали чекинг аккаунт и сказали, что кредитка не нужна, им все равно прислали карты
-
Сказали чекати 1-3дні Так як ще не має роботи Чи видадуть кредитку
-
Відкрила в cibc. В мене кредитної ще немає. А що за схвалення? Так і сказали, що потрібне схвалення?
-
Мабуть має бути транзитна віза
-
Підскажіть відкрила картку в TD банк дебет видали Але кредит карт ще чекаю на схвалення Можливо в кого цей банк чи норм ?
-
У меня сайт с формой и туда нужно как-бы ввести данные, но мне бы лимит поднять
-
Это ж через кассу делается Любые переводы
-
Нет
29 Jan 2023, 10:47
2898/116856
5 minutes ago