Toronto Newcomers
-
Вот это была пересадка в Париже на прошлой неделе. Нужно было пройти таможню там перед вторым рейсом. Людей была уйма, но справились за 1.5 час. У меня была пересадка 5 часов вообщем
-
Потрібна ваша допомога. В мене фоіл-лесс. Летів з Польщі з пересадкою в Парижі. Зараз я в аеропорті в Парижі. Чи можу я виходити за межі контролю? Дуже потрібна відповідь.
-
/start@DeFensy_bot
-
Доброго времени суток, если есть кто любит по вечерам погулять и живет в Thornhill, пишите)
-
Добрый вечер. С Украины в Польшу нужно отправить паспорт на вклейку визы, есть у кого-то контакты агенств? желательно чтобы проверенные и находились в Киеве, но если Львов или другой город тоже ок. Информацию жду в лс. Заранее спасибо 🙏
-
Хелп-центр пише наступне, і знов по колу так би мовити: "Я підтвердив свою форму, але коли я намагаюся завантажити її до свого облікового запису, я отримую помилку перевірки. Що я можу зробити?" www.cic.gc.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=1312&top=23
-
Спасибо
-
У них одно требование, главное прийти одетым )
-
Хорошо
-
Будь ласочка, не смітіть у чаті такими х'юдж картинками 🙏🏻
-
я думаю, можно и без Все взрослые уже)
-
у меня кот раком заболел, нужна пирамидка юшинсе
-
Купальник и шпильки
-
В шортах можно Будет ? 🤣 а то мне говорили две группы смокинг
-
Не заморачивайтесь 😅
-
Як це, не потрібен? Так а що робить, тоді як зняти обмеження, мені це обов'язково, хочу щоб взагалі слів що "треба медицина в воркперміті" не було зовсім. В ремарках не має, але стоїть що треба медицина. От і довбаюсь уже третю добу
-
А нашо воно вам? Я теж перебирала, але в кінці кінців той кабінет не потрібен
-
Доброго дня У нас те саме ніяк не можемо подати заявку,як будуть у вас новини напишіть будь ласка🙏🙏🙏
-
Здравствуйте, меня зовут Ася, мне 19, я с Украины, ищу соседку для снятия жилья вместе в Торонто, районы Etobicoke, Down Town, только девушку) без вредных привычек 😌 прилетаю 19 августа, кому актуально отпишитесь) Цена от 1100 - 1500 кан. дол. так же готова подселится в квартиру.
-
Такі спеціалісти потрібні, наскільки я можу бачити в мережі та на сайтах, все реально. Пану кандидату треба створити резюме, де він вкаже всі свої вміння та свій досвід (скільки років в якій сфері працював і чого досяг), друкує і з цим до job centre. Нехай щастить! І моя повага цій людині 💪
29 Jan 2023, 10:47
29064/116597
about 6 hours ago