Toronto Newcomers
-
Але помилок багацько. Самі спочатку опануйте мову, а потім вже до цькування переходьте. І час вже вчитися поважати правила тих, у чию хату ви приходите. Якщо організатори вважають, що в чаті можна вільно говорити як українською, так і російською, то або погоджуйтеся, або виходьте з чату і створіть собі свій, з блек-джеком і повіями україномовний
-
А если я переехал из Украины в Канаду, но не украинец?:)
-
Тобто якщо хтось зробив помилку або написав одне слово російською мовою то його в бан?
-
Доброго дня , хто може допомгти мені з роботою. Буду дуже вам вдячна
-
Я хз о чем вы, но латиницей по ошибке русский запрос переводился на русский всегда а теперь редко понимает и выдача убогая, тупо не выдает полезные сайты. Ну и да, моя ремарка к бари и всяким элементарным запросам не имела никакого отношения
-
«Пора би»… ну-ну. Для початку самі опануйте, а потім іншим роздавайте технічні поради 😜
-
Потужна санкція - на російську раскладку в гуглі) жодних проблем з пошуком у гуглі. Яндекс потрібен на росії)
-
Tinder тут популярний для пошуку друзів, може вам і не наші зайдуть)
-
Справедливости ради гугл такая помойка стал для рус языка. Он даже неправильную раскладку не распознает при вводе запроса и результаты выдачи помойка. Санкции это или нет хз. Но приходится яндекс юзать