Toronto Newcomers
-
Медична, агро сфери, робота з дітьми, освіта, СЕКС
-
Оу, стільки уваги до моєї скромної персони 😉. А якщо серйозно, то не вам вирішувати кому і про що тут питати 🤘
-
Кстаті, такі цифрові фото канадського зразку корисно зробити прозапас наприклад хто ще в Європі, знадобилося додати до заявки при знятті обмежень з wp. Фото зробила ще в Польщі, роздрукували іще на email надіслали, бо там є цифрові нюанси наприклад певна кількість пікселів а не просто розмір.
-
я просто це написав, щоб вас ігнорили і не відписували на ваші дріб'язкові питання (в т.ч. по резюме). От сидіть і пишіть замість сперечатися
-
У нас было 120 + 40
-
Василь, а чи не забагато ви витрачаєте часу на коментування мого вчорашнього питання? 😃😉
-
"Я поїв в кафе, заплатив 36 дол і 10 дол чайових. Скажіть, я переплатив?" ‐----------‐ Ви знущаєтесь чи серйозно? Вам назвали ціну, ви сплатили. В чому проблема? Чи треба дискусію заводити, бо може можна було десь 5 дол зекономити? Я не розумію
-
так, я була перша в живій черзі) приїхала за 45 хв до відкриття)
-
Може вам підказати цільові чати, де люди тільки ще чекають на візу і вклейку? Тут уже такими питаннями не переймаються мабуть
-
Так, цікава виявляється у вас робота, на скільки пам'ятаю ви писали що в аеропорту працюєте
-
Я всякого надивилась за час своєї роботи, мене важко здивувати🤣
-
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣да
-
😂Ви ще згадайте монітор от Корвет
-
Знайомий все віз в багажі, нічого не просили То залежить від людського фактору
-
Ну то Бо воно маленьке, да Я просто думала ви щас напишете шо процесор, монітор😅 думаю ого
-
Ну я це одразу все поклала в кери-он, тому що багаж здають раніше, перевозила лептоп само собой, жорсткий диск.. короче все коштовне
-
Шо наприклад
-
Нас на таможні просили все перекласти в ручну кладь.
-
В Job Bank на сайті ircc, на говернмент сс.са зареєструйте акаунт і там одразу є шаблон з підказками і зразком оформлення резюме, тільки свої данні вносите і все, можна завантажити, а можна одразу надіслати емплойментам.
-
Можна
29 Jan 2023, 10:47
29441/116784
about an hour ago