Toronto Newcomers
-
Слава Україні 🇺🇦 Ось і вийшов запис нашої зустрічі присвяченій пошуку роботи в Канаді з особливими гостями від місцевої бібліотеки та Конгресу українців в Реджайні. Сподіваємося для тих, хто не був на зустрічі, відео буде цікавим та інформативним 😱 За додатковими питаннями рекомендуємо звертатися до Конгресу Українців Канади в Саскачевані: 📞 +1 (888) 652 5850 ✉️ [email protected] ❤️www.youtube.com/watch?v=nMkmY8S1S7k❤️ Підписуйтеся на наші соціальні мережі, поширюйте між своїми друзями і таким чином наближайте Україну до перемоги! Група в Телеграмі - t.me/ukrainian_canadian Канал в Телеграмі - t.me/ukrainians_in_regina Instagram - www.instagram.com/ukrainians_in_regina YouTube - www.youtube.com/c/UkrainiansinRegina
-
Calculating sales tax in Ontario is easy. Ontario applies 13% HST to most purchases, meaning a 13% total sales tax rate.
-
Групи у Facebook з пошуку роботи/житла/тощо: -ВАКАНСИИ В ТОРОНТО www.facebook.com/groups/2694484080570655/ - Jobs in Ukrainian Toronto www.facebook.com/groups/jobsukrto/ - Робота для Українців в Канаді | Jobs for Ukrainians in Canada www.facebook.com/groups/canadauajobs/ - Hiring in Newmarket: www.facebook.com/groups/2862073380746606/ - Українці допомагають з роботою / Канада. www.facebook.com/groups/1467248496906156/ - Всі Свої Canada www.facebook.com/groups/vsisvoiicanada/
-
Податки, хтось може пояснити наприклад: я заробив офіційно 1000 і хочу купити щось за 500 усе з податками мені вистачить 1к?
-
t.me/Toronto_Newcomers/17105 Може ще актуально)
-
Ребята скиньте пожалуйста парочку груп по поиску работы, может есть бригадиры или прорабы ? Интересует работа по строительству и лёгкая промышленность типа (швеи, закройщик, может ателье по пошиву чего нибудь)
-
Отправлено из Viber: www.viber.com/invite/22243de16f3b7f11db63754fd4a42cdaddb3b2a7f3e11e0c00069e4098b7ccf9
-
ребят, кто сталкивался с такой проблемой. Хочу подать уже в Канаде на визитор виза, чтобы вклеили мне в паспорт. Мы приехали по электронной. Для этого мне нужно было заполнить анкету онлайн. Она не загрузилась. Тогда есть вариант скачать ее, заполнить и вновь загрузить. Онлайн эта заявка не загружается, а вот скачалась нормально. Но теперь загрузить не могу...вот что пишет. Я уже и сжимала файл и в оригинале загружала, поскольку весит до менабайта.... и ничего....