Toronto Newcomers
-
Доброго дня. Підкажіть будьласка чи можна записати дітей до школи, якщо ми ще не в Канаді? Плануємо прилетіти через місяць. І хто знає які там школи, так як на Україні з 1 по 11 клас у однійм приміщені? Чи молодші класи це одна школа, а старші інша. У мене двоє дітей, 4 і 7 класи, цікавить чи зможуть вони відвідувати одну школу разом? Дякую за будь яку відповідь🙏
-
Спасибо
-
Доброе утро всем. Очень прошу инфо помощи🙏. Мы с детками 6 и 9 лет прилетели в Канаду, остановились в Кингстоне. Сегодня у них праздник. Подскажите пожалуйста с чего начать завтрашний день - то есть какие бумаги и что мне нужно оформить? Буду очень благодарна за подсказки🤗
-
-
Так, але в тебе є по факту рахунок в банку яким ти користуєшся, бо то зо зараз украінці не платять в більшості банків за користування картками це історія на рік-два, а далі як всі
-
В мене cibc, подобається…rbc зараз планшет дарує за відкриття рахунку, та там треба здається платити за рахунок кожного місяця, та може це дешевше ніж купити планшет))
-
І тепер саме цікаве..є хтось хто живе на Lake Shore в районі парка Marie Curtis Park?)
-
-
По g-full тут івправду на кого попадеш, мені трапилась дівчина, дуже якось негативно настроєна. Якщо мова так собі, потрібно декілька хв щоб інтегруватися в то, що вони кажуть тай на хайвей вони бажають виїзд мін 90км і обов‘язково пішоходи, навіть якщо він/вона стоїть в телефоні і не зрозуміло буде йти чи ні, зупинитися і чекати запросивши його дюпройти по прекрасні зебрі😉 Короче я свій не здав з першого разу маючи 15 роеів водіння😁 То тепер думаю чи подаватися на g2, чи я десь бачив інфу від наших, що повторно подавалися на g і все проходило.
-
Спасибо)