Toronto Newcomers
-
В мене cibc, подобається…rbc зараз планшет дарує за відкриття рахунку, та там треба здається платити за рахунок кожного місяця, та може це дешевше ніж купити планшет))
-
І тепер саме цікаве..є хтось хто живе на Lake Shore в районі парка Marie Curtis Park?)
-
-
По g-full тут івправду на кого попадеш, мені трапилась дівчина, дуже якось негативно настроєна. Якщо мова так собі, потрібно декілька хв щоб інтегруватися в то, що вони кажуть тай на хайвей вони бажають виїзд мін 90км і обов‘язково пішоходи, навіть якщо він/вона стоїть в телефоні і не зрозуміло буде йти чи ні, зупинитися і чекати запросивши його дюпройти по прекрасні зебрі😉 Короче я свій не здав з першого разу маючи 15 роеів водіння😁 То тепер думаю чи подаватися на g2, чи я десь бачив інфу від наших, що повторно подавалися на g і все проходило.
-
Спасибо)
-
Спасибо за даунтаун. Как раз такое искал:) запись нужно делать или просто приходить?
-
вам просто не даст забукать раньше чем через 10 дней, я лично мужу бронь делала, все даты до момента десятого дня светятся не активными ( и нет, в реальности не все они заняты) также мужу сказали, что в Гуэльфе легче трасса и проще сдать, так что тут не просто человеческий фактор, как писали выше, а еще и от трассы может зависеть. Но на ютубе куча информации прямо по прохождению конкретной трассы
-
Доброго дня ,подскажите где дешевле пройти медкомиссию семье в Торонто или Гамильтон ,какие цены на взрослых и детей ?
-
Ребят, подскажите, где лучше покупать билеты на концерты?
-
Уже нашли, спасибо)
-
Так, очень странный вопрос, я потерял переходник с нашей розетки, работа начинается в 6 утра, вся техника почти разряжена, возможно кто-то живет в даунтауне и готов поделится со мной? (На телефоне 4%, но я готов вызвать такси доставку))