Toronto Newcomers
-
Перепрошую, дійсно 8 помилок допускається (по 4 на кожну секцію). Так тоді ще краще
-
На сдачу g2, gfull, очереди по несколько недель, смотрите в других ещё местах.
-
З 40 питань допустимі 8 помилок. 4 помилки на кожний з двох розділів
-
Можна букати, а можна ні. Я приїхав без апоінтмента на 6:00 ранку (стояв першим у черзі). Я здавав ось тут (на ПК), але то значення не має 1448 Lawrence Ave E #15, North York, ON M4A 2V6
-
Для g1 не потрібно букати, йдете, трохи чекаєте і здаєте)
-
Дякую, спробую тоді у вівторок поїхати, можливо розкажу якщо буде цікаво потім комусь все)
-
Просто ехать, и живая очередь, первый раз без апойтмента. Экзамен очень легкий
-
Звичайно, саме так рекомендую. Із 40 питань допустимо зробити 4 помилки. Не обов'язково ідеально (не повторюйте моїх помилок, права будуть однакові)
-
Можливо підкажете що робити якщо тести вже та правила догнав до рівня 85-95% правильних відповідей та готовий сдавати. Букати час для екзамену чи просто в найближчий драйв тест їхати та просити їх сдати тест?
-
Так, два. Але зараз ви вже можете один - одразу на full g.
-
Два екзамени сдавали? Маю на увазі g2, g full?
-
Можна, я отримав g1, g2, full g. Все можна, і досить швидко. Аби так все інше можна було обміняти.
-
Та я зараз бляха живу в місті де мабуть що я один без прав 😅 Коли треба щось зробити то тільки машиною, тож стала гострою проблема( Дякую вам
-
До зимы - конечно да))) Даю лайфак - едьте сдавать в городе поменьше, там всегда свободнее, в Торонто даты на роадтест могут быть сильно заняты
-
Ну от я про це в питаю, щоб зрозуміти чи можу обміняти права до зими)))
-
Ніхто не казав що Українці не культурні чи не освічені. А сенс слова «запрошують» чи «пускають» нічого не міняє. Жодна з країн не зобов‘язана нам допомагати. Тому просто будьте чемні і дякуйте, що ви в безпеці, а не порівнюйте хто з країн спонсорів кращий.
-
Можно хоть за пару дней) сдал теорию, записался на road test и готово. Другой вопрос что нужно время подготовиться к теории и взять пару уроков с инструктором
-
Хтось вже отримував права в Торонто? Скільки часу процес забирає? Вже купу грошей спустив на таксі….
-
Пускають отару овець чи стадо корів. Чого ж ви так про людей: "Хоч кудись пустили?" Українці, між іншим, дуже культурні, освічені, працьовиті люди, які внесли чималий вклад у розвиток Канади. А це покоління вже багато чого робить: працює, сплачує податки, волонтерить. А ті, хто ще без роботи і отримує державну допомогу, теж з часом знайдуть роботу і все повернуть у вигляді податків (бо на дотаціях довго не проживете). Українців запрошують, а не впускають.
-
+1000% к пункту 1, канадцы - супер, в целом со всем согласен) хорошо описал. давай теперь за то что не нравится 😁
29 Jan 2023, 10:47
31958/116980
34 minutes ago