Toronto Newcomers
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка як шукати житло? якщо немає родичів чи друзів у Канаді. У нас сім'я двоє батьків і двоє дітей 12 і 8 років. Щиро дякую за будь яку відповідь🙏
-
Дякую за інформацію
-
Добрий день. Чи хтось знає чи організовуються акції в підтримку України ?
-
Не получается
-
+10000000000
-
Привет всем. Как позвонить на канадский номер в роуминге Водафон Украина?
-
Тут в группе кто-то спрашивал о возможности выехать из Украины во время военного положения, если есть постоянное место жительства за границей. Так вот сейчас вышло вот такое письмо о возможности выехать из Украины , если есть гражданство другой страны.
-
..тогда "расея" в таком случае как они сами себя величают. Скоро "рассеются" растворятся в воздухе пО миру пойдут, только гнусное воспоминание останется от раши.
-
censor.net/ua/news/3357327/za_pasportom_inshoyi_krayiny_vyyihaty_mojna_lyshe_pislya_vtraty_ukrayinskogo_gromadyanstva_derjprykordonslujba
-
То ж не Вам лично))
-
почитайте что я ниже писал пожалуйста :)
-
"... Що на Україні..." - тут мається на увазі "там, де все стосується України, тобто українське", тому кажуть (казали) "на" (на українській землі). Якщо географічно/територіально - тоді кажуть "в Україні" (в державі). Враховуючи теперішні реалії доречно казати "в Україні" і тим паче "в Україну"!!! Тому що "НА державу" тільки ворог НАступає.
-
🟢🟡Допомога хворим украінцям з діабетом в Канаді 🔴🟢 Novo Nordisk Сanada запускає програму підтримки для українських біженців🇺🇦 Компанія безплатно надаватиме інсуліни та голки для українців з діабетом, які через війну Росії проти України перебувають в Канаді🇨🇦 Детальніше за посиланням 👇🏻 www.facebook.com/108282071471134/posts/pfbid02DCLaqreTCafmVyYq3kwdty9cckHMg8fiH4MiqhcuFNLdxG3nCnV8mG4E9FCuDnTQl/?d=n
-
Всем привет! Есть те, кто прилетел с диабетом? Как ситуация с инсулином? Какие документы брали с собой? Спасибо заранее ☺️
-
Скажите пожалуйста есть какие-то групы по Торонто ,про рыбалку ,у кого мужья рыбаки ,мой сидит вешается без рыбалки ,купил разрешение хочет поехать!))
-
Думаю що так. Тут школярі в хай скул - мають банківські рахунки. Але просіть відкрити студентський акаунт - він на весь термін навчання, безкоштовний.
-
Большое Вам спасибо за информацию)
-
нью йорк
-
Круто!А в каком городе он вклеивал,не подскажите?
-
опыт друга
29 Jan 2023, 10:47
32655/116584
about 3 hours ago